reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Nie pamiętam kiedy tam się rejestrowałam, ale dziś przyszła. Wydaje mi się, że tak z miesiąc temu.Ja sie zarejestrowalam do musteli zeby dostac ale jeszcze nic nie przyszlo
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
creativo
Pamietam jak dawalas linka dawno temu i wtedy ja tez sie zarejestrowalam no nic poczekam moze tez przyjdzie jak nie to trudno a co dostalas ?.bo na zdj kiepsko widacNie pamiętam kiedy tam się rejestrowałam, ale dziś przyszła. Wydaje mi się, że tak z miesiąc temu.
K
Krasnal77
Gość
Piszą, że trzeba zamówić do końca września... chyba już po ptokach!
Nonkatoja
Płyn do codziennego oczyszczania bez spłukiwania i krem do przewijania.Pamietam jak dawalas linka dawno temu i wtedy ja tez sie zarejestrowalam no nic poczekam moze tez przyjdzie jak nie to trudno a co dostalas ?.bo na zdj kiepsko widac
Antiope
Ja niczym nie przemywałam. Tylko w trakcie kąpieli go nie zamaczaliśmy i bardzo szybko odpadł.Dziewczyny a ile razy przemywa sie pepek u noworodka ? Tak mi sie teraz przypomnialo ze nie kupilam nic do pepuszka ...
creativo
Sa dwie szkoly ja bym sie bala ze cos uszkodze i to byl powod dla ktorego ciesze sie, ze bedzie dziewczynka [emoji41]Dziewczyny a czy chłopcu podczas pielęgnacji odciaga się napletek ? Bo ja czytałam ze nie a dzisiaj Polozna na tych warsztatach mowila że tak i zglupialam
Antiope
Na pewno nie odciąga się na siłę. Można bardzo delikatnie aż poczuje się pierwszy opór. Maluszek po urodzeniu ma fizjologiczną stulejkę i gdyby to robić na siłę faktycznie można by coś uszkodzić. Jeśli się to robi bardzo delikatnie i z wyczuciem, to on z czasem zacznie coraz bardziej schodzić. Ja się wymądrzam, ale ja tego nigdy nie robiłam, bo to mój D kąpie małego. Powiedziałam mu, że on się ma tym zajmować, bo on ma podobny sprzęt, więc zapewne ma większe wyczucie jak to prawidłowo robić Mojemu młodemu jeszcze nie schodzi całkowicie napletek.Dziewczyny a czy chłopcu podczas pielęgnacji odciaga się napletek ? Bo ja czytałam ze nie a dzisiaj Polozna na tych warsztatach mowila że tak i zglupialam
reklama
troche sie odciaga (z wyczuciem) tak mi kolezanki mowia co maja synow (a w sumie same chlopaki u nich). z kolei moj maz ostatnio powiedzial ze dziwnie mu bedzie kapac dziewczynke. czuje ze troszke ma opor. licze ze natura zrobi swoje.Na pewno nie odciąga się na siłę. Można bardzo delikatnie aż poczuje się pierwszy opór. Maluszek po urodzeniu ma fizjologiczną stulejkę i gdyby to robić na siłę faktycznie można by coś uszkodzić. Jeśli się to robi bardzo delikatnie i z wyczuciem, to on z czasem zacznie coraz bardziej schodzić. Ja się wymądrzam, ale ja tego nigdy nie robiłam, bo to mój D kąpie małego. Powiedziałam mu, że on się ma tym zajmować, bo on ma podobny sprzęt, więc zapewne ma większe wyczucie jak to prawidłowo robić Mojemu młodemu jeszcze nie schodzi całkowicie napletek.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!