xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Teraz znalazlam jeszcze zdrowystartwprzyszlosc.pl oraz enfamama klub
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiLink do: BebiProgram - Przyszłość zaczyna się dziś - BebiProgram
Jezu nie naucze sie wstawiać tych linkow od razu [emoji23][emoji23] ciazowa skleroza
Bebiko, bebilon, hipp. Ja tyle znam i z hipp i z bebilonu dostalam paczuszke. Bebiko na razie nic nie przysłało [emoji4]
Dawaj wszystkie linkiTeraz znalazlam jeszcze zdrowystartwprzyszlosc.pl oraz enfamama klub
Daj ljnk gdzie sie zapisywalasA do mnie dziś przyszła paczuszka Zobacz załącznik 776365
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę poszukać, bo miałam tak, że zapisywanie się wszędzie jak leci.[emoji6]
przelewem na konto...a juz mialam jakis miesniakow do sciagania haraczow wynajac!A jak odzyskałas? Kciukam by tym razem się udało
moim zdaniem to troche pokorbione jest. powinno sie na olx zaznaczac czy jest mozliwosc wysylki i tylko opcja za pobraniem wtedy powinna byc. albo tylko odbior osobisty i chata z kraju.Ja z Olx jeśli nie moge pojechać po dana rzecz osobiście to proszę, zeby mi na Allegro wystawili. Uczciwy sprzedawca nie robi o to problemu, a tam juz prawo konsumenta lepiej chroni [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie zarejestrowalam do musteli zeby dostac ale jeszcze nic nie przyszloMuszę poszukać, bo miałam tak, że zapisywanie się wszędzie jak leci.[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom