reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Link do: BebiProgram - Przyszłość zaczyna się dziś - BebiProgram

Jezu nie naucze sie wstawiać tych linkow od razu [emoji23][emoji23] ciazowa skleroza

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :happy:

Bebiko, bebilon, hipp. Ja tyle znam i z hipp i z bebilonu dostalam paczuszke. Bebiko na razie nic nie przysłało [emoji4]

Teraz znalazlam jeszcze zdrowystartwprzyszlosc.pl oraz enfamama klub

Dawaj wszystkie linki :happy:

A do mnie dziś przyszła paczuszka
1475522523729.jpg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475522523729.jpg
    1475522523729.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 200
A jak odzyskałas? Kciukam by tym razem się udało

cb7wugpju04jz4q8.png
przelewem na konto...a juz mialam jakis miesniakow do sciagania haraczow wynajac!:)
Ja z Olx jeśli nie moge pojechać po dana rzecz osobiście to proszę, zeby mi na Allegro wystawili. Uczciwy sprzedawca nie robi o to problemu, a tam juz prawo konsumenta lepiej chroni [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moim zdaniem to troche pokorbione jest. powinno sie na olx zaznaczac czy jest mozliwosc wysylki i tylko opcja za pobraniem wtedy powinna byc. albo tylko odbior osobisty i chata z kraju.
wielu sprzedawcow z olx zgadza sie na wysylke ale tylko jesli placi sie z gory przelewem. sory ale wtedy cale ryzyko jest po stronie kupujacego. ja juz tak nigdy nie kupie. no moze cos za mala kwote powiedzmy do 50 zl.

ja wreszcie poszlam do przodu z wyprawka! mamy juz komode kapielowa i zamowilam dzis nowa kolyske chicco i z mama zamowilam materialy z ktorych mama uszyje mi: spiworek do fotelika i do gondoli, poduszke taka "motylek", mufki-rekawiczki do wozka dla mnie i przescieradla pasujace do kolyski (bo kosztuja po 50 zl za szt!) i nowy pokrowiec na poduszke do karmienia. Jak mi przyjda te materialy to zrobie wam zdjecia.
Do tego zamowilismy taki maly regalik dla Zosi bo nie mam nawet jednej polki wolnej na jej ubranka i znalazlam kat gdzie wcisne regal 30×40 cm z 5 polek i to musi wystarczyc. I jeszcze 2 polki do szafki w do lazienki i 2 do szafy w sypialni dorobie i juz igly nie wcisne!;)

no przynajmniej moja depresja przedporodowa zaowocowala jakims pozytywnym efektem zakupowym!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry