K
Krasnal77
Gość
![1472311945-rziuk4.jpeg](https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2016-08/1472311945-rziuk4.jpeg)
A oto co zostalo w moim lidlu... Ludzie to jednak jak bydło się zachowują.
![a8doqqmz725nh9h0.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fa8doqqmz725nh9h0.png&hash=2df3b06ff87adb12948bec456168367d)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
A oto co zostalo w moim lidlu... Ludzie to jednak jak bydło się zachowują.
![]()
Ja standardowo 15 tetrowych i 5 flanelowych. Flanelki uzuwam do rozka itd, a tetry przy karmieniu, kapieli, ulewaniu, itdspoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac
prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
a muslinowe i bambusowe? ktos wie po co? drogie sa (od 25zl) i wcale nie wiem po co mi one?Ja standardowo 15 tetrowych i 5 flanelowych. Flanelki uzuwam do rozka itd, a tetry przy karmieniu, kapieli, ulewaniu, itd
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
a muslinowe i bambusowe? ktos wie po co? drogie sa (od 25zl) i wcale nie wiem po co mi one?
Mi siostra polecała bambusowe, bo są duże milsze w dotyku dla skóry dziecka, ale ja się nie znam.a muslinowe i bambusowe? ktos wie po co? drogie sa (od 25zl) i wcale nie wiem po co mi one?
Mi siostra polecała bambusowe, bo są duże milsze w dotyku dla skóry dziecka, ale ja się nie znam.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego jeszcze rozważam ich zakup. Na razie mam tetrowe 3 szt i 1 flanelową, więc jeszcze nie dużo. Trochę mu szkoda kasy na te bambusowe, ale myślę, że chociaż 3 kupię.Pewnie tak tylko cena za sztukę to roznica ok. 20zl [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom