reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Buba super łupy ;) ja widziałam podobny kocyk tylko jakby w małe różyczki, hehe ale jednak zmieniłaś zdanie co do różowego ;p
Tez kupie taki kocyk albo wlasnie w te różyczki ;) jak juz płeć będę znała ;)
No wiesz w piersi się biłam że różu nie będzie ;) no cóż zwalam na hormony ;) w tk maxx cudne są te dodatki. I w dobrych cenach :)
No no Buba, szalejesz :-D Ja jeszcze nie nie kupiłam.
Planuję zacząć jakieś zakupy od lipca.
Ja od czerwca do września będę się byczyć to tu to tam bo w chacie hardcore remont i muszę mieć przygotowane. A poza tym w lato z długim rękawem i zimowych kombinezonów nie kupię a teraz jeszcze czasem gdzieś na wyprzedaży coś się uda. Bo wrzesień zostawiam sobie luźny, wszystko już bym chciała mieć w szafkach poprane :)
Buba same cudeńka kupujesz, napatrzec się nie mogę :-D jeju ja czekam do polowkowego i ruszam na pierwsze zakupy :-D
Dzięki, dzięki i trzymam kciuki za połówkowe i za rajd zakupowy!
Buba wow widzę róż BRAWO !!!!!!
No kochana uczę się :)

Szukam chętnej w pełni rozumu :) mamci która zrobi listę wyprawkową na dzień dobry dla malucha,ale taką bez przesadzania.tylko konkrety,bo ja po mimo iż to moja 3 ciąża głupieje :(

Mi też rozum odbiera w sklepach z ubrankami dla dzieci ;) mam tego MASĘ po Hani, która jest z 18. września, wiec teoretycznie nie musiałabym nic kupować (bo te same pory roku i rozmiary będę) ale jak tu się oprzeć?! ;)

Oczekując narodzin pierwszego dziecka byłam niesamowicie przejęta. Bardzo chciałam, żeby moje dziecko miało wszystko co najlepsze. Właśnie dlatego zdecydowałam się skompletowanie całej wyprawki w Muppetshop i absolutnie tego nie żałuję. Przede wszystkim mają tam dosłownie wszystko, czego może potrzebować każda mama i jej dzidziuś. Poza tym każda z tych rzeczy jest prześliczna i bardzo funkcjonalna. W tej chwili, kiedy czekamy na drugi dziecko, na pewno znowu zdecyduję się na zakupy w Muppetshop. W prawdzie nie będzie mi potrzebne wszystko, bo duża część rzeczy kupionych dla Karolinki ma się świetnie i spokojnie posłuży kolejnemu dziecku, ale na pewno się nie powstrzymam przed kupieniem kilku nowych, chociażby dla samej przyjemności wybierania tych ślicznych rzeczy. Wcale się nie dziwię, że zakupy robi tam Małgorzata Kożuchowska.

reklama
Rany ile tego jest do ogarniecia :baffled: Ja na zakupy tez dopiero po polowkowym (19 czerwca) bo chce chociaz znac plec a poza tym trzeba w mieszkaniu zrobic miejsce na te wszystkie rzeczy...

Do góry