reklama
No wiesz w piersi się biłam że różu nie będzie no cóż zwalam na hormony w tk maxx cudne są te dodatki. I w dobrych cenachBuba super łupy ja widziałam podobny kocyk tylko jakby w małe różyczki, hehe ale jednak zmieniłaś zdanie co do różowego ;p
Tez kupie taki kocyk albo wlasnie w te różyczki jak juz płeć będę znała
Ja od czerwca do września będę się byczyć to tu to tam bo w chacie hardcore remont i muszę mieć przygotowane. A poza tym w lato z długim rękawem i zimowych kombinezonów nie kupię a teraz jeszcze czasem gdzieś na wyprzedaży coś się uda. Bo wrzesień zostawiam sobie luźny, wszystko już bym chciała mieć w szafkach popraneNo no Buba, szalejesz Ja jeszcze nie nie kupiłam.
Planuję zacząć jakieś zakupy od lipca.
Dzięki, dzięki i trzymam kciuki za połówkowe i za rajd zakupowy!Buba same cudeńka kupujesz, napatrzec się nie mogę jeju ja czekam do polowkowego i ruszam na pierwsze zakupy
No kochana uczę sięBuba wow widzę róż BRAWO !!!!!!
Oczekując narodzin pierwszego dziecka byłam niesamowicie przejęta. Bardzo chciałam, żeby moje dziecko miało wszystko co najlepsze. Właśnie dlatego zdecydowałam się skompletowanie całej wyprawki w Muppetshop i absolutnie tego nie żałuję. Przede wszystkim mają tam dosłownie wszystko, czego może potrzebować każda mama i jej dzidziuś. Poza tym każda z tych rzeczy jest prześliczna i bardzo funkcjonalna. W tej chwili, kiedy czekamy na drugi dziecko, na pewno znowu zdecyduję się na zakupy w Muppetshop. W prawdzie nie będzie mi potrzebne wszystko, bo duża część rzeczy kupionych dla Karolinki ma się świetnie i spokojnie posłuży kolejnemu dziecku, ale na pewno się nie powstrzymam przed kupieniem kilku nowych, chociażby dla samej przyjemności wybierania tych ślicznych rzeczy. Wcale się nie dziwię, że zakupy robi tam Małgorzata Kożuchowska.
reklama
kamila1982
Fanka BB :)
Rany ile tego jest do ogarniecia Ja na zakupy tez dopiero po polowkowym (19 czerwca) bo chce chociaz znac plec a poza tym trzeba w mieszkaniu zrobic miejsce na te wszystkie rzeczy...