reklama
Chybra
Fanka BB :)
Ja w ogóle przerzuciłam się na kapsułki do prania od jakiegoś czasu, bo są wygodniejsze i dla młodego też zakupiłam właśnie te kapsułki z Jelp. W przyszłym tygodniu będę wszystko prać więc zobaczę jak się sprawdzają
A jeśli chodzi o ogólne rzeczy wyprawkowe to właściwie mam już wszystko, oprócz kombinezoniku takiego jesienno-zimowego, materaca i pościeli do łóżka oraz kółka dla mnie do siedzenia czy czegoś takiego. Te rzeczy no i pewnie jakieś ubranka jeszcze muszą poczekać na kolejną wypłatę czyli do 8.10. Mam nadzieję, że nie urodzę wcześniej. A że tak na ostatnią chwilę odkładam, no, trudno, inaczej nie ogarniemy. W razie czegoś jeszcze w zapasie będziemy mieli 3 dni szpitalne, podczas których mąż może sam dokupić tych kilka rzeczy
A jeśli chodzi o ogólne rzeczy wyprawkowe to właściwie mam już wszystko, oprócz kombinezoniku takiego jesienno-zimowego, materaca i pościeli do łóżka oraz kółka dla mnie do siedzenia czy czegoś takiego. Te rzeczy no i pewnie jakieś ubranka jeszcze muszą poczekać na kolejną wypłatę czyli do 8.10. Mam nadzieję, że nie urodzę wcześniej. A że tak na ostatnią chwilę odkładam, no, trudno, inaczej nie ogarniemy. W razie czegoś jeszcze w zapasie będziemy mieli 3 dni szpitalne, podczas których mąż może sam dokupić tych kilka rzeczy
malinka89
Ja bobini kupiłam nie ze względu na cene,że tańszy a ze względu na opinie składników, u sroki na blogu :-) A przy tym pachnie ślicznie
Identycznie jak ja dzięki sroce wybrałam prawie wszystkie kosmetyki :-)
kitek85
Ja w ogóle przerzuciłam się na kapsułki do prania od jakiegoś czasu, bo są wygodniejsze i dla młodego też zakupiłam właśnie te kapsułki z Jelp. W przyszłym tygodniu będę wszystko prać więc zobaczę jak się sprawdzają
Chybra, ja też wyczekuję kolejnej wypłaty, bo jeszcze wanienka ze stelażem, pościel i ochraniacz, kombinezon zimowy. Wiem co czujesz, też chciałabym to ogarnąć przed narodzinami.
Ja dla Hani też wszytko w Jelpie prałam i byłam zadowolona. Stad ten wybór. Też od jakiegoś czasu używam kapsułek do naszego prania, dlatego wybrałam właśnie kapsułki Jelp.
Jelp w zasadzie nie pachnie co też dobrze o nim świadczy = nie zawiera dodatków zapachowych.
Może spróbuję Bobini, skoro tak polecacie, ale jak Lolek będzie troszkę starszy
Jelp w zasadzie nie pachnie co też dobrze o nim świadczy = nie zawiera dodatków zapachowych.
Może spróbuję Bobini, skoro tak polecacie, ale jak Lolek będzie troszkę starszy
Ja też ja też!!! Sroka mi pomogła w wyborzeJa bobini kupiłam nie ze względu na cene,że tańszy a ze względu na opinie składników, u sroki na blogu :-) A przy tym pachnie ślicznie
A mi dziś przyszedł balsam do prania dzidziuś, bo zamówiłam razem z innymi zakupami, zobaczymy jak się sprawdzi. Ja w sumie już prawie wszystko (chyba) bym miała dla dzidzi. Brakuje mi jeszcze zimowego kombinezonu ale z tym chyba poczekam bo nie wiem jaki rozmiar szukać i otulaczek muszę kupić.
reklama
Noszę się z zamiarem zakupu huśtawki dla niemowlaka i myślałam o tej BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA HYBRYDOWA BIEDRONKA 60198 (4991118707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub o tej FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5651601718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Może macie jakieś doświadczenia z huśtawkami i możecie coś polecić.