reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Wyprawke chyba udalo mi sie juz ogarnąć, pewnosc będę miala jak rozpakuje wszystko z paczek i torb. Ale wg listy to zapomnialam tylko o recznikach, a resztę co chcialam miec kupilam juz. Z wcześniejszych zakupow najbardziej zadowolona jestem z torby do wozka i kombinezonu

Załączniki

• 1441799139051.jpg
    1441799139051.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 109
  • 1441799160319.jpg
    1441799160319.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Dziewczyny kupowałyście pieluszki bambusowe ?? koleżanka ma 1 i bardzo sibie chwali właśnie będziemy zamawiać grupowo na allegro,z tym że mówi że taka do buźki wystarczy ta mała 30x30 więczamówie sobie choć ze 2 szt na próbę, a właśnie ciekawa jestem też waszego zdania,bo 8 czy 11 lat teu takich cudów nie było :no: jejuuu zabrzmiało to jak bym miała z 48 lat :eek:

Ja mam pieluszki bambusowe zarówno te tetrowe jak i z faktura jedwabiu. Używam intensywnie :-) te tetrowe do tu lenia, wkładam he między siebie a mała jak ja w chuście noszę i wycieralam jak było gorąco. Ten jedwabnej używam do przykrywania i mimo że jest cienka to tez grzeje z racji właściwości termoregulacyjnych. Zresztą sama zaczęłam te pieluszki szyć i super się sprzedają. Jakbyś chciała zapraszam na fb:MinCo

Ostatnia edycja:
reklama
W biedrze widziałam dzisiaj środki do prania dla dzidziusiow i m.in. były kapsułki Jelp jakby ktoś był zainteresowany. annietess ty chyba ich używasz ?

Do góry