reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Noszę się z zamiarem zakupu huśtawki dla niemowlaka i myślałam o tej BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA HYBRYDOWA BIEDRONKA 60198 (4991118707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub o tej FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5651601718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Może macie jakieś doświadczenia z huśtawkami i możecie coś polecić.
Ta pierwsza ci.moge polecic 2 kolezanki mialy je dla dzieciaczkow i bardzo chwalily je sobie
Noszę się z zamiarem zakupu huśtawki dla niemowlaka i myślałam o tej BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA HYBRYDOWA BIEDRONKA 60198 (4991118707) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub o tej FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5651601718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. . Może macie jakieś doświadczenia z huśtawkami i możecie coś polecić.
ja mam ta pierwsza, jest ok, zadowlona z niej bylam
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Ja mam tą drugą ale butterfly z projektorem i na razie nic nie mogę powiedzieć, bo jeszcze nie używaliśmy :-)
Ja również mam huśtawkę,ale niestety nie mam zdania bo kiedyś tego nie miałam :-) Ale słyszałam że się bardzo sprawdzają Evula z tego co widze to obydwie są super
Ostatnio pisałam że nie lubie koszul prasować ;-) jednak takie polubiłam
Nasz nowy nabytek kolejny Brat podrzucił po synku :-) Ale fajnie przyda się w stołowym pokoju,będe miałą małego na oku
Ostatnio pisałam że nie lubie koszul prasować ;-) jednak takie polubiłam
Nasz nowy nabytek kolejny Brat podrzucił po synku :-) Ale fajnie przyda się w stołowym pokoju,będe miałą małego na oku
Załączniki
reklama