reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Dziewczyny myslalyscie o kremie do buzki dla naszych pociech? Nie wiem ktory wybrac, pazdziernik jest juz chlodniejszym miesiacem i jakas ochrona na buzke by sie przydala :-)
Ja kupilam krem z hipp na wiatr i niepogode bedziemy go uzywac jak sie chlodniej zrobi , czy bedzie mocno wialo i zima
kamila1983
U nas byla kelnerka przy Mai i Filipie teraz tez tak bedzie.
Poduszki nie uzywalam chce teraz ten klin zeby główka była wyżej wczesniej wkladalam koc pod materac.
No i jak sie zbiore to uszyje kocyk z wypelnieniem z minky to bedzie na drzemki
Poduszki nie uzywalam chce teraz ten klin zeby główka była wyżej wczesniej wkladalam koc pod materac.
No i jak sie zbiore to uszyje kocyk z wypelnieniem z minky to bedzie na drzemki
U mnie była kołderka albo rożek,teraz też mam dodatkowo śpiworek,jak będzie nie wiem wyjdzie w pracniu,kremu to twarzy jeszcze nie mam,zapomniałam A co myślicie o tym BOBINI Baby, krem pielęgnacyjno-ochronny, 100ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl nie chodzi mi o cene,ale niby takie składy mają dobre te kosmetyki. Czy może któyś z tych hmmmm NIVEA Baby, delikatny krem pielęgnacyjny, od urodzenia, 200ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl NIVEA Baby, Pure & Sensitive, krem SOS, od urodzenia, 150ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl omg nie mam pojęcia nooo tyle tego jest i jeszcze ziajka jest ZIAJKA, krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt, od urodzenia, 50ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Ostatnia edycja:
malinka89
U mnie była kołderka albo rożek,teraz też mam dodatkowo śpiworek,jak będzie nie wiem wyjdzie w pracniu,kremu to twarzy jeszcze nie mam,zapomniałam A co myślicie o tym BOBINI Baby, krem pielęgnacyjno-ochronny, 100ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl nie chodzi mi o cene,ale niby takie składy mają dobre te kosmetyki. Czy może któyś z tych hmmmm NIVEA Baby, delikatny krem pielęgnacyjny, od urodzenia, 200ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl NIVEA Baby, Pure & Sensitive, krem SOS, od urodzenia, 150ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl omg nie mam pojęcia nooo tyle tego jest i jeszcze ziajka jest ZIAJKA, krem do pielęgnacji dzieci i niemowląt, od urodzenia, 50ml - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Xmamuska ten bobini jest świetny ale z tego co widziałam są dwie wersje jeśli chodzi o skład... Jeden typowo glicerynowy a drugi już chemiczny... Chciałam go kupić jednak stacjonarnie jeszcze nie upolowalam a na necie jak znajdę z podanym składem to z tym gorszym :-(
reklama
waniliowe.love
ja kupilam jedynie krem z hippa ten na wiatr i chlody, a czy takie nie mowle trzeba cale czyms smarowac? bo ja mam tylko oliwke nic wiecej