reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Kamila bardzo ladne łóżeczko, nie wiem czego oczekujesz od niego, jak dla mnie wystarczające.

Przytulanke dziewczyny wybiorą dla malego to ma byc prezent od nich dla braciszka. Każda juz tez wyslila jaką swoja zabawke odda malemu i jestem zdziwiona bo chca oddac takie naprawdę swoje ulubione - gwiazdkę projektor i ulubiony misiu.

Ostatnia edycja:
Przytulanke dziewczyny wybiorą dla malego to ma byc prezent od nich dla braciszka. Każda juz tez wyslila jaką swoja zabawke odda malemu i jestem zdziwiona bo chca oddac takie naprawdę swoje ulubione - gwiazdkę projektor i ulubiony misiu.[/QUOTE pisze:
:) dobrze mieć starsze siostry :) miałaś jakieś metody specjalne, że się udało tak je fantastycznie nastawić? czy po prostu ten typ tak ma?
w ramach ciekawostki, mój Michaś (rok i osiem miesięcy) w ramach pozytywnego przygotowania na braciszka oznajmia "braciszka też nie wolno kopać" :) zawsze coś...

Kobitki, pytanie za 100 punktów...

Czy Wasze dzieci spały od razu po urodzeniu w pościeli? Pytam, bo nie wiem czy to priorytet w zakupach łóżeczkowych... Mam 2 rożki, śpiworek, zestaw Minky 50x75 z płaską poduszką, wypełnienie 1,5cm i nie wiem czy pościel teraz muszę mieć czy się obejdzie do pewnego wieku.

Z góry dziękuje za porady :)

Kitek moja corka najpierw spala w rozku pozniej pod kocykiem. Teraz nawet nie kupowalam kolderki. Mamy rozek po starszej, kocyk pewnie ten co ty minky z wypelnieniem i spiworek.

reklama
Do góry