reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
anniatess bardzo fajne to łóżeczko

kamila my dokładnie tak robiliśmy tylko z drewnianym łóżeczkiem,
M odkręcał bok i łączył łóżeczko z naszym łóżkiem

Dziewczyny, kupujecie nad Maleństwa pierwszą przytulankę? Ja chciałam kupić Cuski ale się mojemu mężowi nie podoba i teraz mam kłopot z wyborem ;) Ciekawa jestem co Wy planujecie w tym temacie :)

Dziewczyny, kupujecie nad Maleństwa pierwszą przytulankę? Ja chciałam kupić Cuski ale się mojemu mężowi nie podoba i teraz mam kłopot z wyborem ;) Ciekawa jestem co Wy planujecie w tym temacie :)

Szukałam czegoś i na to nie trafiłam! A teraz się w tym zakochałam :-D na pewno kupie! Tylko nie wiem czy to cuski original czy cuskiboo?

Szukałam czegoś i na to nie trafiłam! A teraz się w tym zakochałam :-D na pewno kupie! Tylko nie wiem czy to cuski original czy cuskiboo?

hahahaha :D to się cieszę, że przynajmniej Twoje Dziecko będzie miało Cuski ;) Też się wahałam ale między oryginal a miniboo :) Kurcze...chyba kupię mimo, że M. się nie podoba!

Ja kupie bez pytania :-D mój i tak nie ma czasu na wczytywanie się co potrzebne i dlaczego i wyprawka jest na mojej głowie :-) a na pewno mu się spodoba jak zobaczy że malutka będzie tym zachwycona (mam taką nadzieję) :-)

Też kup, w końcu może mieć przytulankę i od ciebie i od męża :-) mój też gdzieś przypadkiem upatrzyl jakąś i tak mu się spodobała że na nią poluje :-) jak mogę mu powiedzieć że nie skoro widzę ten błysk w oku :-D A rzadko coś aż tak mu się podoba :-)

reklama
Do góry