reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

A ja wlaśnie kupilam rozek i do wyprawki ciuszkowej jeszcze dwa kaftaniki:).A! i jeszcze gruszke do noska i mokre chusteczki( byly na propmocji Pampersa takie z plastikowym pudelkeim dlatego wzielam)
Dziewczyny a mam takie pytanie, jakie kolderki kupujecie, tzn jaki wymiar, bo te co ja widzialm są jakieś wielkie wg mnie. Moze na początek mozna przykryc Malucha rozlożonym rożkiem,jak myślicie?
A mowilam,ze zamowilismy materacyk???Sporo kosztuje bo 300zl,ale ponoc najlepszy na rynku no taki Mercedes wśrod materacyków dla dzieci. Pani w szkole rodzenia nam go doradzila,bo ponoc materac nie moze byc ani za twady ani za miekki,to i fajnie jak ma termoregulacje, a ten ktory polecila wlasnie taki jest. No!kupilismy tansze lozeczko to mozemy dolozyc do materaca. lozeczkeo kupilismy w IKEI za 99zl-bylo akurat na promocji,ale tylko w kolorze naturalnym,bo takie samo kolorowe kosztowalo juz 290zl. My i tak chcielismy naturaly kolor,wiec trafilo sie swietnie!
ja do łóżeczka 120x60 będę mieć kołderkę 120x90 i poduszkę 40x60 :tak: to jest raczej standard na takie wymiary

reklama
Ciuszki superowe!!
Kasiu a ten komplecik to jest superowy!!!!!!!!!Musze też coś w komplecie kupić bo tak mi się Twój spodobał!!!!

a oto mój dzisiejszy zakup.no nie do końca taki chciałam ale nie można mieć wszystkiego!Fotelik do ok 10-11kg.Ma odpinaną budkę i nakrycie na nóżki i oczywiście składana rączkę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlaśnie Malinko, ja tez spotykam tylko takie wymiary kolderki jak ty podajesz i one wlasnie wydaja mi sie takie wielkie dla takiego maluszka...nie wiem nie wiem...

fajny ten fotelik Malinko!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to chwalimy sie fotelikami;-):-DTo moj zakup tez na niego czekam dopiero ale juz w drodze:sorry2::sorry2:Dodam ze udalo mi sie go kupic za 30zl i jest w idealnym stanie, jak nowy:tak::tak:\

reklama
Kasiu i własnie na ten polowałam!!!!!!Jest super!!!I za ile???????????????:szok: no szok że tak tanio!!Tobie jak zawsze się uda coś wypatrzeć!!!!!!!!!!!!!!:-DBRAWO SUPER ZAKUP!!!!!!!!!

Dziękuje Mika:-)

Do góry