Wizualnie wozek super ale tak jak pisaly dziewczyny wyzej, funkcjonalnosci nie mozna sprawdzic po zdjeciu. Fajnie, ze Twoja znajoma go ma,to bedzies mogla przetestowac - koniecznie daj znac, czy jest zwinny i czy latwo sie sklada. Nie spotkalam sie z ta marka jeszcze a cenowo bardzo przystepnie.
Ja mam tylko uwage co do fotelika - mnie kilka znajomych mam ostrzegalo przed zakupe wozka 3w1 - mowia, ze lepiej jest kupci 2 w1 i dokupic lepszy fotelik, dobrej marki, ktory ma wszystkie potrzebne atesty, bo podobno te foteliki dolaczane do wozkow nie sa najbezpieczniejsze - doczytalam sama i okazuje sie, ze to niestety prawda...
Dla mnie jest to bardzo wazne, bo na co dzien jestem bardzo mobilna osoba, wiec bezpieczenstwo maluszka w podrozy jest kwestia najwazniejsza.
Coroczne testy fotelikow dla dzieci przeprowadza ADAC - jest to jedna z najbardziej renomowanych, niezaleznych organizacji przeprowadzajacych testy fotelikow - i mysle, ze na ich ocenie mozna w tej kwestii mozna smialo polegac, tutaj znalazlam link do najnowszych testow, a na dole strony jest odnosnik do testow wczesniejszych:
Link do: Testy fotelików samochodowych ADAC - maj 2018 - Boboland24.pl