reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla maluszka

Mroweczko- dzieki, to ja sie zapytam o to mojego lekarza, skoro trzeba to miec do szpitala no chyba ze tam gdzie ja rodze tego nie potrzebuja 8) tylko musze zapisac bo znajac mnie to zapomne-skleroza ;)

Ja walcze narazie na allegro o sliczny pajacyk, ciekawe czy wygram licytacje. ;D

reklama
gumecka pisze:
Skarbus- ja tez mam nadzieje ze sie dowiem kto mnie kopie ;), zycze ci zeby dzidzia sie ukazala.

no i co? ukazala ci sie dzidzia? moja znow odmowila wspolpracy, a to dlatego, ze lezy sobie na dnie macicy i ma wszystko w nosie! bardzo bardzo nie chce kolejnego porodu z nastawianiem plodu, prawdziwa rzeznia!!!!! :-[

okazalo sie natomiast, ze ciaza jest mlodsza o 1,5 tyg, nowa data porodu wg USD to 4.07, ale chyba mnie stad nie wykopiecie, bo ja tam w to nie bardzo wierze? ;)

Witam
Przepraszam ze sie wcina,ale czy Skarbuś moze mi wytlumaczyc co to znaczy porod znastawianym plodem?!Pytam bo moja dzidzia nie ustawila sie i mam miec cesarke....

Skoro poruszony został temat wózków,to ja chciałam was zapytać jaki fotelik samochodowy wybrać?Może mamy maja już jakies doświadczenia?Nam jak na razie najbardziej podoba się Chicco Synthesis 0-13kg.Czy to dobry wybór?

Tradycyjne czyli drewniane czy turystyczne? Czy 120 cm długości wystarczy? Materac gryka czy gryka z kokosem? Pomózcie :D

My kupilismy maxi cosi, poniewaz jest mozliwosc zamontowania go na stelazu wozka firmy Emmaljunga. Jest to b. wygodne, bo mozna bez budzenia dziecka pojsc z nim na krotki spacer (dziecko chyba nie moze dlugo byc w takiej pozycji) lub zakupy. Poza tym tez ma wkladke dla niemowlaka, funkcje bujaka, regulowane pasy.

Ja mam lozeczko z drewexu-ma trzy poziomy i chyba wyjmowane szczebelki ::)
a materacyk kokosowy
Znajomej te lozeczko sluzyla bardzo dobrze wiec mam nadzieje ze mnie tez ;)

Ja wlasnie sie zastanawiam, chyba njlepsze bedzie takie co ma wkladke dla dzidzi i uchwyt do przenoszenia. Narazie i tak nie mam kasy wiec ale warto wiedziec jakie sa dobre.
Dziewczyny podajcie tez ceny tych waszych fotelikow. :)

reklama
Ja też chyba kupie z Drevexu, ma dobre opinie i ładnie wyglada w internecie. Muszę jeszcze na żywca oblukać :laugh: Zastanawiam się nad taką jakby firaneczką czy baldachimkiem (wiecie, o co chodzi), niby wszyscy piszą, że to "zbieracz kurzu", ale jak mała bedzie z nami w jednym pokoju, to może by się przydało?

Do góry