reklama
gumecka pisze:
no i co? ukazala ci sie dzidzia? moja znow odmowila wspolpracy, a to dlatego, ze lezy sobie na dnie macicy i ma wszystko w nosie! bardzo bardzo nie chce kolejnego porodu z nastawianiem plodu, prawdziwa rzeznia!!!!! :-[
okazalo sie natomiast, ze ciaza jest mlodsza o 1,5 tyg, nowa data porodu wg USD to 4.07, ale chyba mnie stad nie wykopiecie, bo ja tam w to nie bardzo wierze?
D
dawidowa
Gość
Skoro poruszony został temat wózków,to ja chciałam was zapytać jaki fotelik samochodowy wybrać?Może mamy maja już jakies doświadczenia?Nam jak na razie najbardziej podoba się Chicco Synthesis 0-13kg.Czy to dobry wybór?
My kupilismy maxi cosi, poniewaz jest mozliwosc zamontowania go na stelazu wozka firmy Emmaljunga. Jest to b. wygodne, bo mozna bez budzenia dziecka pojsc z nim na krotki spacer (dziecko chyba nie moze dlugo byc w takiej pozycji) lub zakupy. Poza tym tez ma wkladke dla niemowlaka, funkcje bujaka, regulowane pasy.
reklama
Ja też chyba kupie z Drevexu, ma dobre opinie i ładnie wyglada w internecie. Muszę jeszcze na żywca oblukać :laugh: Zastanawiam się nad taką jakby firaneczką czy baldachimkiem (wiecie, o co chodzi), niby wszyscy piszą, że to "zbieracz kurzu", ale jak mała bedzie z nami w jednym pokoju, to może by się przydało?
Podziel się: