reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

spoko, przemyśle sprawe
zobacze jeszcze dokłądnie u nas jaka jest cena
bo moze wyjść tak ze z przesyłką wyjdzie na to jakbym tu kupiła :p :D

a skąd masz taką karte ? dostaje sie za zakupy w mothercare ?? :)) u nas nie słyszałam o czymś takim ;O

W razie czego maz bedzie w styczniu to ogarnia mi paczki i allegro, wiec nie ma problemu. Bede zerkac, bo czasami takie komplety maja bardzo tanio np. za 5e.
Tutaj dla kazdego jest karta stalego klienta 5%znizki na wszystko i cos tam jeszcze...W Pl tez powinno byc, w koncu to ta sama firma-zapytaj:)

Mi sie strasznie podobaja komplety z myszka miki albo minnie, ale kurde nie wiem co w brzuchu mi siedzi i ciezko kupic...A takie sliczne :-)

Załączniki

• minnie.jpg
    minnie.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 33
  • butki.jpg
    butki.jpg
    4,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Dziewczyny przejrzałam właśnie ciuszki po Filipie i jestem trochę załamana:baffled: wyprawki ciuszkowej praktycznie nie mam:szok:

Mam za to dużo śpiochów+bluzeczki, pajaców roz. 56 i 62 a reszta to pojedyncze sztuki rzeczy parę półśpiochów bawełnianych i welurowych, 4 bodziaki z długim rękawem. Komplety śpiochy+bluzeczki sprzedam na allegro, pajace też i rzeczy welurowe i polarowe. Zostawię sobie parę śpiochów i pajaców bo wiadomo mogą się przydać. Ale co dalej:confused:

Trzeba robić od nowa wyprawkę
:laugh2::-p:sorry2:
Dziewczyny- mamy wiosenne powiecie co się przydaje:confused:

body z krótkim rękawem, remparsy na pewno, co jeszcze:confused:

Ja takze nie jestem za przegrzaniem tym bardziej moj synek to grudniaczek i bardzo uwazalam:)

Wiecie co bylam ostatnio w C&A i H&M (czyt.szukam młodemu ciuszek na roczek i Święta) i poprostu sie zdolowalam ...3/4 rzeczy to typowo dla dziewczynek kolorowe ,pastelowe az milo popatrzec weszłam na dział chłopiecy istna masakra kolory szare,przytłaczajce ciuchow duzo ale wszystko to samo:confused2:zero zywych kolorów ...nic nie bylo ...moze sie przejade do zary..zalamalam sie:((((((((((

noo ja jakbym miala dziewczynke to mialabym problem, bo nie trawie tych wszystkich rozow, zwlaszcza pastelowych :-p a jak dla mnie tak wyglada 90% dziewczecych ciuszkow...
z chlopcami jak dla mnie duzo lepiej, bo lubie wlasnie szarosci, beze, granat czy nawet zwykly niebieski.
mega kolorowe bodziaki kupilam w Smyku ;) aczkolwiek tez szalu z wyborem takich bardziej kolorowych rzeczy nie bylo

przede mna zakupy w Next i Marks & Spencer, bo mi kolezanka z Irlandii ma przywiesc zeby za przesylke nie placic :-) tam tez jakiegos szalu kolorystycznego nie ma, ale sporo chlopiecych rzeczy mi sie ]podoba, wiec jak dla mnie ufff. z dziewczynka na prawde mialabym wiekszy problem :baffled:

Ostatnia edycja:
a ja zdecydowanie nienawidze niebieskiego koloru ;/ jak dla mnie na dziale chłopięcym są zawsze te same ohydne niebieskie ubranka :baffled:
a dla dziewczynek jest o wiele większy wybór, bo sukienek itp jest pełno, dla chłopca tgakiego wyobru nie ma.. jak mam coś kupić na prezent to nigdy nie ma w czym wybrać

a moja Maja ma pełno różowych ubrać bo wygląda w nich slicznie :D ale tak samo duzo ma fioletowych i zielonych, sam róż jest za cukierkowaty

jeśli chodzi o ciuszki to moja mała miała dużo różu, ja była malutka później mi obrzydł... kupowaliśmy beże, fiolety, granatowe, czerwone...teraz sama mówi czy coś jej się podoba czy nie, więc mamy problem z głowy!
Ja np polecam takie dresiki welurowe na wiosneDSCN1406.jpg taki miałam dla Mai

reklama
a jak to jest z pajacami welurowymi?? bo slyszalam niepochlebne opinie, ze do domu to nie za bardzo, bo sie dziecko w tym zapoci :confused: prawda to? :-) bo mi sie pare welurowych podoba i tak zastanawiam sie czy jest sens takie kupowac...:confused:

Do góry