reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

myszka właśnie moim pierwszym typem i zarówno marzeniem był Maxi Cosi ale jak sie okazało jest dla mnie troszke za niski , mam 1,74 a mąż prawie 2, także nie widze go zbytnio. A X-landery mają podobno cos z amortyzacją, tazke bądz tu babo mądra :-D

Bishopka własnie nie widziałam, w tygodniu wybieram sie do hurtowni i mam nadzieje ze juz tam cos wybiore, bo szału idzie dostac. MOODD na 1000 % odpada !!!

Chciałabym solidny wózek z dośc sporą gondolą i jednoczesnie z wygodną spacerówką na zimę,w MAXI Cosi ten śpiworek jakis taki dziwny, napewno kocyka sie nie wsunie pod niego .

A co myślicie o tym ?
http://www.**********/mutsy-evo-wozek-gleboko-spacerowy-nowosc-,d1802.html

ticker.php

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
Mi się podoba mutsy evo nie miała okazji oglądać go na żywo ale czytałam o nim dobre opinie. więc jeśli będziesz miała okazję go oglądać to proszę o opinię bo wieem że white orchid też jest nim zainteresowana :)

ankzoc nie ma problemu, dam znac jak cos bede wiedziała :-) jaki według Ciebie kolorek pasowałby do dziewczynki ?
Myślałam nad tym białym .

ticker.php

ticker.php

Widziałam Mutsy Evo na żywo i jest to bardzo fajny wózek. Gondola nawet, nawet, ale spacerówka jest świetna. Dość spora i do tego tak obudowana, że można dziecko super opatulić. W budce są okienka boczne przez które maluch oglada świat. A co najważniejsze, to Evo prowadzi się rewelacyjnie. Pytałam sprzedawcę, czy jest to następca Transportera, to powiedział, że tak. A transportera ma koleżanka i jest mega zadowolona.

Iza powiem ci szczerze, że ja bym takiego jasnego nie wzięła ze względów estetycznych wiadomo to dziecko bedzie jego gl uzytkownikiem :) brudne raczki, wtarta w tapicerke czekoladka itp od razu rzuca się w oczy Ja myślałam o czerwieni badź tym granatowym taki ala dzins

Bishopka dziękuje za info a tobie jaki wózek się podoba

Ostatnia edycja:
Bishopka a powiedz mi jak z kolorami, widziałas wszystkie ? Jeśli tak to ten jasny jest taki naprawde białawy czy bardziej beżowy ?

ticker.php

ticker.php

Ja wybrałam sobie Graco Symbio a w Mutsy widziałam te co były na sklepie. Białego nie było, ale wzięłam katalog i w nim jest biały.Ja widziałam czarny, brązowy, czerwony i chyba niebieski, ale teraz nie mam pewności, czy ten niebieski nie był przypadkiem Mutsy Raider :baffled:Najbardziej podobał mi się brązowy, ale wiadomo, rzecz gustu.

Bishopka a ja wlasnie widziała Symbio i gondola była jakaś taka mała a ostatnio odbierając Maje z przedszkola widziała spacerówke symbio i jakos taka podobna wydala mi sie plytka... dziecko takie malo proporcjonalne bylo z wózkiem cos jak w tym mood

ankzoc, w symbio gondola jest mała, ale po co mi na 2-3 miesiące duża, a co do spacerówki, to jest zdecydowanie większa od Mooda, poza tym, to znając mnie kupię jeszcze jeden wózek, spacerówkę :-), to po pierwsze, a po drugie, to ja i tak więcej autem jeździć będę zimą. A i jedno wiem na pewno, na spacery będę chodziła wtedy kiedy moje dziecko bedzie wyspane, aby podziwiało świat :-)

reklama
ojj a ja jakos nie polecam firmy graco.. mialam wozek tej firmy i nie sprawdzil sie:( nie byl dobry dla malucha.. kazda nierownosc chodnika itp i moje dziecko podskakiwalo....:wściekła/y:
wogole moglabym wymieniac same wady... zalet moim zdaniem zadnych nie ma..:)
ja chce kupic Quinny buzz
podobaja mi sie te wozki i sa dobre i male i wygodne.:)

dziewczyny ja mam zkoleji pytanie czy macie moze doswiadczenie z chustami do noszenia dziecka???

nie wiem czy wybrac ta chuste czy poprostu nosidelko..
codziennie rano musze isc odprowadzac synka do przedszkola.. do tego przedszkola mam 3 minutki od domu wiec nie oplaca mi sie wozka brac:) akurat bedzie ladna wiosenna pogoda i tak myslalam o tej huscie...ale nie mialam z nia doczynienia nigdy:)

Ostatnia edycja:
Do góry