reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Phel - właśnie pisałam na ogólnym że trzymam za Ciebie kciuki, a przed chwilą dzwonił mąż że już chyba największy boom minął bo jest identyczna jak nasza kołyska z Warszawy w kup teraz za 260zł (więc ja mu mówię że to zawsze więcej niż my daliśmy a poza tym że może brąz/beż/róż była bardziej chodliwa), następnie wracam do kompa, wchodzę tu, w Twojego linka i ze śmiechu nie mogę :-D:-D:-D
Już się pochwaliłam mężowi że w chwili gdy do mnie dzwonił Ty ją kupiłaś :-D:-D:-D
Fajnie że i Tobie się już udało, powiem Ci że moja stoi sobie w pokoju i wprowadza mnie w bardzo przyjemny nastrój... :-)

reklama
Phel - wygląda jakby była idntyczna - tzn na pewno ta sama kolorystyka, widzę że Twoja również nie ma żadnych przegródek w tym koszu na dole, nie do końca tylko widzę co ma napisane na karuzelce - my mamy napis coneco, a u mnie w akpolu stoi nówka w tych kolorach ale na karuzelce ma napis "babypoint". Tak więc nie wiem ile wersji wyszło i w jakich wariantach.
Dla mnie prezentuje się super :-) I wygląda bardzo obszernie, myślę że na długość i szerokość posłużyłaby te 6 miesięcy spokojnie, tylko nie wiem czy mój kolosik się wagowo będzie jeszcze w tym czasie łapał ;-)
Do mnie przyjechała skręcona i chciałam już zdjąć materiał do wyprania, ale okazało się że muszę ją teochę do tego porozkręcać, więc mi się odechciało ;-) bo do porodu teoretycznie jeszcze miesiąc, więc za bardzo by mi się kurzyła do tego czasu... Jeszcze z tydzień sobie na nią popatrzę i wtedy wezmę się za rozbiórkę ;-)

Dziewczyny gratuluję wymarzonych zdobyczy.
My wczoraj składaliśmy łóżeczko z opuszczanym bokiem i było ryzyko, że coś uszkodziłam przy tym mechanizmie, bo nie chciało się opuszczać, a okazało się, że bok założyliśmy odwrotnie:-D

Gratuluję zakupów i kołyskowych zdobyczy :happy2:
Pscólka, ja miałam podobnie ale z komodą, kazałam synowi wbić na siłę takie śruby, a je trzeba było odwrotnie wkręcić :-D na szczęście syn do tego doszedł, ale ubaw z Mkiem mieli co nie miara :-D

kiedyś ktoś pytał o kocyki do fotelika, czy pasują również z nakładką wypłycającą dla noworodka
Kocyk do fotelika samochodowego milutki NOWOŚĆ (3076165054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzisiaj robiłam przymiarkę do fotelika maxi-cosi... i jestem zachwycona, naprawdę można super otulić dzieciątko:tak:
zrobiłam fotki specjalnie dla was (z udziałem lalki Gosi, aż się moja mama ze mnie śmiała, że się lalkami bawię:-D)

P3190017.jpgP3190018.jpg

aż mnie naszło, żeby powyciągać ubranka niemowlęce i sobie je znowu pooglądać, podotykać:-D

Załączniki

• P3190017.jpg
    P3190017.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 134
  • P3190018.jpg
    P3190018.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Do góry