reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Phel - właśnie pisałam na ogólnym że trzymam za Ciebie kciuki, a przed chwilą dzwonił mąż że już chyba największy boom minął bo jest identyczna jak nasza kołyska z Warszawy w kup teraz za 260zł (więc ja mu mówię że to zawsze więcej niż my daliśmy a poza tym że może brąz/beż/róż była bardziej chodliwa), następnie wracam do kompa, wchodzę tu, w Twojego linka i ze śmiechu nie mogę :-D:-D:-D
Już się pochwaliłam mężowi że w chwili gdy do mnie dzwonił Ty ją kupiłaś :-D:-D:-D
Fajnie że i Tobie się już udało, powiem Ci że moja stoi sobie w pokoju i wprowadza mnie w bardzo przyjemny nastrój... :-)

reklama
Phel - wygląda jakby była idntyczna - tzn na pewno ta sama kolorystyka, widzę że Twoja również nie ma żadnych przegródek w tym koszu na dole, nie do końca tylko widzę co ma napisane na karuzelce - my mamy napis coneco, a u mnie w akpolu stoi nówka w tych kolorach ale na karuzelce ma napis "babypoint". Tak więc nie wiem ile wersji wyszło i w jakich wariantach.
Dla mnie prezentuje się super :-) I wygląda bardzo obszernie, myślę że na długość i szerokość posłużyłaby te 6 miesięcy spokojnie, tylko nie wiem czy mój kolosik się wagowo będzie jeszcze w tym czasie łapał ;-)
Do mnie przyjechała skręcona i chciałam już zdjąć materiał do wyprania, ale okazało się że muszę ją teochę do tego porozkręcać, więc mi się odechciało ;-) bo do porodu teoretycznie jeszcze miesiąc, więc za bardzo by mi się kurzyła do tego czasu... Jeszcze z tydzień sobie na nią popatrzę i wtedy wezmę się za rozbiórkę ;-)

Dziewczyny gratuluję wymarzonych zdobyczy.
My wczoraj składaliśmy łóżeczko z opuszczanym bokiem i było ryzyko, że coś uszkodziłam przy tym mechanizmie, bo nie chciało się opuszczać, a okazało się, że bok założyliśmy odwrotnie:-D

Gratuluję zakupów i kołyskowych zdobyczy :happy2:
Pscólka, ja miałam podobnie ale z komodą, kazałam synowi wbić na siłę takie śruby, a je trzeba było odwrotnie wkręcić :-D na szczęście syn do tego doszedł, ale ubaw z Mkiem mieli co nie miara :-D

kiedyś ktoś pytał o kocyki do fotelika, czy pasują również z nakładką wypłycającą dla noworodka
Kocyk do fotelika samochodowego milutki NOWOŚĆ (3076165054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzisiaj robiłam przymiarkę do fotelika maxi-cosi... i jestem zachwycona, naprawdę można super otulić dzieciątko:tak:
zrobiłam fotki specjalnie dla was (z udziałem lalki Gosi, aż się moja mama ze mnie śmiała, że się lalkami bawię:-D)

P3190017.jpgP3190018.jpg

aż mnie naszło, żeby powyciągać ubranka niemowlęce i sobie je znowu pooglądać, podotykać:-D

Załączniki

• P3190017.jpg
    P3190017.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 129
  • P3190018.jpg
    P3190018.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry