reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
pscółka ja nie przesadzałam z higieną
to co mała mogła ładować do buzi, tylko na wstępie prałam ręcznie w proszku dla dzieci, a później tylko jeśli się zabrudziło. Małła nigdy nie miała afty czy stanu zapelnego buzi.

wiecie co dziewczyny z tymi niedrapkami i ciuszkami to warto.położne przed porodem popytać w szpitalu albo na stronie www info poszukać. u nas na liście np dali że 3pary niedrapek trzeba spakować, 3zmiany ciuszkow i rozek więc żeby się niepotrzebnie nie spisać warto sprawdzić

Dziewczynki pomóżcie chciałabym kupic coś za wczasu na wszelki wypadek na kolki jako ze bede miała teraz synka a ponoc u chłopców czzesciej niz u dziewczynek wystepuja kolki to chciałabym byc przygotowana... pzy córce problemu nie było a teraz sie boje...:(

aisak_85 na kolki sporo specyfików wypróbowaliśmy przy Filipie. Pomógł tak jak u Phel niemiecki Sab Simplex.
Oj pamiętam Filip się darł dokładnie od 23-24 , dosłownie się darł ;-)

No wlasnie z tymi kolkami znowu:((( chłopcy maja czesciej buuuuu.....

Smile-kupilam narazie 1 szt butelki TT za 21zł był do niej gratis smoczek TT 0-3 miesiace,wypróbuje i zobaczymy.Wtedy sie pomysli od zestawie...

a ja wlasnie zamowila przed chwilka ten zestaw wydaje mi sie ze jest to dobra cena....z tego co patrzylam w skelpach stacjonarnych?OILATUM BABY SOFT EMULSJA 500+KREM 100+SZAMPON 150 (3006695400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ja na razie emolientów nie kupuję, przecież nie wiadomo czy dziecko będzie miało przesuszoną skórę... mam Nivea 2 w 1 i na razie to wsio.
aaaa i dostałam próbki Johnsons, ale to tak w razie czego

Do góry