reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Anezram - dzięki, o tym też nie pomyślałam... a to cenna uwaga... beżowy też ładny... o jak dobrze czasem coś napisać na forum

jeśli chodzi o pościel to my kupujemy taka: ~ MAMO-TATO 15-CZ POŚCIEL DZIECIĘCA 135x100 SERCA (2833641771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko jednobarwną bezową :-)
ładna posciel tez jedna taka mam od mamo tato tylko z miskiem a chce cos takiego 049 - 6 el. pościel haftowana bawełna satyna (2992304849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko taki misiek kremowo brazowy mi sie w sklepie podobał ale na sklepy sie nie wybieram bo sie zle czuje i chce znalec w necie tu cos takiego jest ylko ze nie pokazane z góry tylko od boku i nie wiem czy to to a cena nie jest niska

reklama
Ciesze się że mogłam pomóc :) co do pościeli ja zakochana jestem w pościelach Mothercare ale są tak drogie podoba mi się pościel 3-CZEŚCIOWA POŚCIEL MINI MINI GIRL (2999021232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. widziałam ją w sklepie jest z dobrego gatunku podoba mi sie też AMY RUMIANEK FIOLET KOMPLET z ochraniaczem- 3 el. (2986203762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. noi coś takiego DISNEY KUBUŚ * HELLO POŚCIEL.3-EL.100 x 135 GRATIS (2986920361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. noi pościel firmy feretti @ POŚCIEL FERETTI DUETTO 2 CZ RABBIT ECRU (2985759980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tą akurat mam w domku bo siostra mi pożyczyła jakość rewelacyjna.

Ja niedawno zakupiłam rożek z tej firmy Mamo Tato i niby 100% bawełny ale tak sobie jestem zadowolona dodam zdjęcie zaraz jak wygląda to mniej więcej.

Kurcze tylko nic nie przebija tej pościeli z Mothercare :(

DSC07637.jpgDSC07639.jpg

Rożek jest wyprany w 30 st i wyprasowany a wygląda jakby był używany przez rok i nie wiem czy ja tak poprostu trafiłam :(.
Muszę się Wam pochwalić moimi zdobyczmi z taniej odzieży :) nie wiedziałam że idzie tyle ładnych rzeczy znaleść za wszystko nie wiem czy wydałam 50zł

DSC07647.jpgDSC07648.jpgDSC07649.jpgDSC07651.jpg

Nie wyszło mi wklejenie wszystkiego naraz mam też zdobycze z allegro
z przesyłką wyszło jakieś 50zł (zdjęcie z 3 sukienkami i kombinezonem). A ze sklepu nie mogłam wyjść bez tych cudów (kilka zdjęć kocyk, sukienka, pajacyk)DSC07640.jpgDSC07641.jpgDSC07643.jpgDSC07644.jpgDSC07646.jpg

DSC07650.jpg

Anezram - sliczne te ciuszki :-)
ja z ciuszków dla małej już chyba mam wszystko. teraz pozostała mi reszta...

co do rożka to takie rzeczy diabelsko ciężko się prasuje bo dużo warstw... mi zależy głównie na baldachimie ochraniaczach falbance... nie znalazłam innego zestawu co by mi się podobał i miał przyzwoitą cenę. a rozek jest użyteczny dość krótko więc się mocno nie przejmuję, potem będą śpiworki a na końcu pościel i będę ją dokupowała już w innych sklepach - pewnie w IKEA bo i jakość dobra i cena... dlatego chcę ten pierwszy duży zestaw jednobarwny bez wzorów żeby mi potem inne pościele pasowały. I tapety mamy wzorzyste w tym pokoju...
nie jest łatwo kupowac takie rzeczy - szczególnie gdy ie można obejrzeć... a producenci wiedzą że rodzice wydadzą każde pieniądze na dziecko i ceny windują absurdalnie...

Nie lubie się chwalić ale nie mogłam się oprzeć żeby Wam pokazać noi nie mam zabardzo z kim się podzielić tak na codzień swoimi skarbami bo cały czas prawie siedze sama a mąż już widział:) i jak to chłopak no ładne bez emocji :).

Anila masz racje. Te komplety są piękne jak się wszytko założy to jak z bajki :) Ja też kupiłam pościel z Ikei żeby mieć zapasową tyle że ciężko się zdecydować na wzór bo takie dziwne są, ja z Ikei zakupiłam baldachim pojemniczki dowieszane do łóżeczka, lampke na ściane bo zagrosze, wypełnienie do pościeli i pokrowce na przewijak. Wszytko jest dobrej jakości i tanie dlatego nie żałuje.

przyszłam tutaj bo sobie uswiadomiłąm ze trzeba zaczac działąc z wyprawka wkoncu nawet torby nie spakowałam
któras z was kupiłą łądna posciel i szukam linku z allegro

o własnie ja mam colletto austin ale tam nie było adaptera w komplecie teraz zagladałam na strone colletto i tam jest to jako nowosc czy ty uzywałąs adaptera bo nie iem czy on jest tam potrzebny czy nie ?

My mamy coletto identyko co maja na stronie COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka. natomiast malego fotelika uzywlismy sporadycznie przez 6 miesiecy ale to byl z wózka 3w1...

A ja kupilam wczoraj od kobitki Firmy Drewex posciel,rożek i przescieradlo:) dalam 140zł :)i jestem zadowolna:pPP2982693016.jpgP1050152_Zmieniony rozmiar.jpg

Anila -piekne ciuszki!!!! ahhhh

reklama
Do góry