reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

:) Phel - ciuszki są Anezram :) mi moich nie chce się fotografować :) tylko kilka sukienek wysyłałąm koleżance mmsem

a ja CIę Anez doskonale rozumiem bo mój to nawet nie wie co w szafie jest :-) i nie zmuszam go - każdy ma inne potrzeby, on się stresuje o tyle rzeczy czasem to nawet się śmieję, że tego na pierwszy rzut oka tak nie widać ale wczoraj się przyznał na USG że go to stresuje... i ciągle powtarza ze jak już mała będzie z nami to będzie i tak wszystko oglądał :-D

Phel - komplecik bardzo ładny...

reklama
:) heh
Już się nie mogę doczekać jak będe mieć maleństwo w ramionach i przebierać i wybierać w tych ciuszkach :)

Nie lubie się chwalić ale nie mogłam się oprzeć żeby Wam pokazać noi nie mam zabardzo z kim się podzielić tak na codzień swoimi skarbami bo cały czas prawie siedze sama a mąż już widział:) i jak to chłopak no ładne bez emocji :).
ale cudenka ja przegladam posciele na allegro wszystkie ładne sa

Slicznosci dziewczyny, moj tylko zerka co ogladam czy znow kupuje:-D
Ja to chyba kupie sobie domowa maszyne, bo to i tak czy podszyc chlopaka cos a posciel to i dziecko uszyje jakby mu pokazac;-) musze sie przejsc i poszukac ciekawych wzorow tkanin...bo te ceny to faktycznie maja kosmiczne.
Jesli chodzi o baldahimy dla mnie to tylko kurz trzymaja, ok ladnie to wyglada ale ile na tym po tyg kurzu bedzie...az strach myslec;-)

Anezram ja polecam pościel firmy NINO, mi gatunkowo bardzo odpowiada, nic się z nią po praniu nie dzieje, nie traci koloru, nie deformuje się i się dobrze prasuje (nawet jak dobrze rozwiesisz to nie trzeba prasować). AMY też mieliśmy z kangurkiem i też fajnie się prało. Z Drewexu mieliśmy pierwszy komplet (który teraz też młodemu ubiore) ale miałam wrażenie że po praniu się z deka skurczył i jest bardziej podatny na gniecenie w praniu oraz ciężej się prasuje.
Z Mamo Tato też kupiłam pościel ale jak dla mnie ten materiał do kitu, taki jakiś cienki i ten ochraniacz taki miękki, że po założeniu na łóżeczko formy nie trzymał tylko tak odstawał.... jakoś nie byłam zadowolona.
Ale to moja opinia ;-)

Dziewczyny super zakupy.
Tak sobie czytałam i oglądałam linki dotyczące kołysek i myślałam fajne, ale my nie potrzebujemy.
Mąż mnie przy urządzaniu naszego pokoju zapewniał, że łóżeczko się zmieści i co się teraz okazuje - figa. Jeszcze trzeba poprzesuwać w te i we wte i sprawdzić na 100 % czy da się jakoś wcisnąć, a jak nie to trzeba poszukać coś innego. Gondola odpada, na ziemi przy starszaku bym nie chciała, no i nie wygodnie tak się schylać.
W weekend chciałam pomierzyć i kupić allesa, niestety nie trafiłam. Był tylko triumph i zaszalałam, ceny kosmiczne po 140 zł :szok: W domu sprawdziłam na allegro i nie ma taniej, więc przynajmniej trochę mi ulżyło.

reklama
Do góry