reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

My takze nie uzywalismy steryzlizatora (stoi na strychu aventa) dla mnie zajmowal zbyt duzo miejsca ,równie dobrze mozna wyplukalam na szybkiego we wrzatku i po zabawie...podgrzewacz uzywalam tylko gdzies na wyjazdach w domu ani razu:)

aisak- ja pralam wszystko w 60stp. w proszku dzidzius:) ale teraz wyszedl nowy proszek i podobno jest sssuper kumpela uzywala i go kupie bo nawet taniej wychodzi

http://www.bangla.pl/opinie/p33510/dramers-concertino-baby-color

Ostatnia edycja:
reklama
Wcześniej prałam w bobasie i teraz tez i w 40 stopniach, teraz pieluchy wrzuciłam na 90 i w zwykły proszku, ale się białe zrobiły

Dzięki, czyli odpuszczę sobie zakup podgrzewacza i sterylizatora.

Ja tak cały czas wyprawkowo...bo siedzę i kompletuję, zamawiam.....
Jakiej firmy kosmetyki (np.krem do twarzy, oliwka, emulsja do mycia ciała, głowy, oliwka itp.) planujecie kupić.
Myślałam o używaniu przez pierwsze dni oillianu - i ewentualnie - gdyby się coś działo. Natomiast do codziennego użytku myślę o zakupie kosmetyków Nivea baby.
Doradźcie doświadczone mamuśki, czy to dobry pomysł, czy lepiej jakiejś innej firmy kosmetyki kupić.

My takze nie uzywalismy steryzlizatora (stoi na strychu aventa) dla mnie zajmowal zbyt duzo miejsca ,równie dobrze mozna wyplukalam na szybkiego we wrzatku i po zabawie...podgrzewacz uzywalam tylko gdzies na wyjazdach w domu ani razu:)

aisak- ja pralam wszystko w 60stp. w proszku dzidzius:) ale teraz wyszedl nowy proszek i podobno jest sssuper kumpela uzywala i go kupie bo nawet taniej wychodzi

Opinie o Concertino Baby Color Dramers - bangla.pl

powiedz mi czy do tego proszku nie trzeba uzywac płynu do płukania tkanin?

Witam
mam pytanko dziewczyny czy Wy kupujecie nawilżacz powietrza? Szukam także termometru macie może jakiś sprawdzony model. Myśle też o podgrzewaczu ale nie wiem czy nie jest to zbędne. Noi laktator jaki wybrać?

Anrezam - ja kupiłam najzwyklejsze plastikowe nawilżacze zakładane na kaloryfer. Termomentr mam zwykły elektronczny, bo na poczatku to najdokładniejszy pomiar w pupce. laktatroa ani nic do butelek nie planuję kupować (tylko jedną butelkę ze smoczkiem), bo nie wiadomo czy się przyda, a po porodzie allegro i apteki też będą czynne:-D

Ja jestem ogólnie przerażona karmieniem nasłuchałam się o nawale mleka o bolących piersiach jak mleko nie ściągnięte i panikuje :(

reklama
Do góry