reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

aisak -gartuluje zakupu przydatna rzecz:)

aaa19-wlasnie dzis bylam w tesco i byl przeceniony ten kombinezon na 26 zł:szok:i juz mialam go w rece ale pomyslalam ze zdaze chyba powiem M jak bedzie wracał z pracy zeby go wział!!!!cena sssuper a kombinezon boski jaki rozm wzielas 0 ?

reklama
Pchełka może cena wydaje się wysoka, ale to masywne drewniane łóżko
a jak sie weźmie pod uwagę okres uzytkowania - długość 180cm starczy co najmniej na 10 lat, nawet ja się mieszczę, ale mi nie wygodnie - to ta cena wypada dużo korzystniej niż ceny łóżeczek niemowlęcych, z których korzysta się góra 2 lata.

aisak udany zakup, gratuluję:tak:

Phelania
to już tesco takie przeceny zrobiło?
Kurcze, może się jeszcze skuszę, chociaż zakładałam że takiego cieplejszego kombinezoniku nie muszę mieć na 20 kwietnia
ogladałam go w wersji unisex - kremowo-bezowe paski

ja polecam pokrowce na przewijak z ikei (2 szt) i dwuwarstowy kocyk bawełniany (materiał jak w koszulkach)
wyprałam już i w szoku jestem, ze nic się nie powyciągało, zwykle jak sa dwie warstwy bawełny, to kazda w swoją stronę się lekko zbiega i kocyk robi się taki nierówny

GULLUNGE Pokrycie - IKEA
VANDRING SKOG Koc - IKEA

Nef- tak juz sie zaczynaja w tesco ,mysle ze przed weekendem mozna sie jeszcze przejechac tzn piatek? bo wykupia w sobote w niedziele...a co jest najlepsze Moj M jak wracał z pracy o 4 rano to sie przejechał i juz nic nie bylo...moze to był znak bo ja mam poród na 15 kwietnia;) wiec moze byc juz cieplutko:zawstydzona/y::szok:

Phel To jest na 56 cm :tak: A inne rzeczy też po atrakcyjnych cenach mam z Tesco, super mają tam ubranka! Zupełnie się nie spodziewałam!!
Nef Mnie to te kocyki jakoś nie przekonują..mam jedno z tesco na razie taki super milusi i mięciutki no ale nie wyprany jak dotąd :-) Ja mam termin na poczatek kwietnia a z pogoda na wiosne jest różnie więc warto mieć :tak:

Ostatnia edycja:
aaa19 no właśnie ten z tesco po praniu jest taki nierówny, a ikeowski super - kompletnie nic się nie zmienił.

Ja nastawiam sie na takie bawełniane kocyki ze względu na porę roku, już będzie ciplutko i wolę taki cienki oddychający, zwłaszcza, że się przyda też do opatulania. Takie cieplejsze z microfibry mam po Gosi.

Boziu ja kupiłam w weekend w H&M takie dwa kompleciki:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

Do tego kilka par skarpetek i czapeczki cieniutkie .. i co? I stwierdziłam, ze już wszystko mam :p

Kombinezonik kupiłam w 5,10,15 jakiś czas temu, bo po Antku mam same zimowe. Może kupie jeszcze jakieś bodziaki, bo te co mam z zakładkami na ramionach są strasznie porozciągane... i koniec.

Większe rzeczy będę kupować na bieżąco, bo nie wiadomo jak z pogodą. Mnóstwo widziałam w sklepach przecenionych T-shirtów dla takich maluchów - rozm 62,68.. Niektóre nawet po 5 zł!! Nie skusiłam się jednak, bo nasze dzieci pewnie w lato siedzieć nie będą, a jak im się ma zawijać koszulka pod plecami gdy będą leżeć to ja dziękuje.

Dla siebie rzeczy też już mam :).. no prócz kapci :p

Smile_-zaj*****e te ciuszki z H&M czeka mnie wyprawa do sklepów:) :-Dniby mam po Alanku rzeczy ale to mojej siostry i nie które sa w w stanie małourodziwym:-Dczekam jeszcze na paczke od tej "lali"co jej pożyczylam rzeczy:wściekła/y:mam nadzieje ze wysle ,umawialam sie z nia na luty:cool2:

reklama
Do góry