reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

reklama
zrobiłam zdjęcie ciuszków dla maluszka, zobaczcie ile tego mam od koleżanki za 100 zł, nie rozkładałam bo tyle tego jest :-D

Załączniki

• 100_1049.jpg
    100_1049.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 58
Oliwka super

Ja dziś postaram się wrzucić moje ciucholandowe zdobycze i resztę ciuszków co mam dla Małego rozrabiaki:-D

A po nowym roku lecę zamówić komodę na ciuszki bo mi się nie mieszczą w skrzyni po Filipa łóżkiem

Ja wam zazdroszczę tych zakupów. Wybrałabym się, ale:

-nie wiem czy chłopak czy dziewczynka
-nie mam gdzie składować zdobyczy
-przed porodem i tak nas czeka przeprowadzka, więc nie ma co szykować pokoju

Pewnie stanie na dwóch zakupowych dniach gdzieś w lutym/marcu.

Oliwcia ale mega paka, ja tyle dla siebie nie mam :-p hehe a tak na serio to i dla Sabinki i dla Dawidka coś się znajdzie :-D

Smile ale pomyśl jaka radocha będzie z kupowania takiej ilości, normalnie szał !!! raz a konkretnie :-D

Alex - Oj wiem. Przy Antku też tak zrobiłam. Dwa razy pojechałam na zakupy. Za każdym razem wracałam z pełnym bagażnikiem rzeczy :p. Tylko teraz mam już co nieco. Znając życie i tak kupię jakieś bodziaki itp, bo to co mam to na grudniowe dziecko.. a nie kwietniowe. No i leżaczek.. I jakieś kocyki.. Nową wanienkę.. I dużo, dużo zbędnych, ale fajnie wyglądających rzeczy :p

Smile, pewnie znajdzie się parę rzeczy które już możesz kupić bez względu na płeć tak jak piszesz, kocyk, wanienka, a ubranka w neutralnych kolorkach :-D

reklama
Alex - tylko ja nie lubię takich 'mdłych' ciuszków w kolorze beżu, zieleni.. Nie ma więc co szaleć jak płeć nieznana. Kocyki będą pod kolor wózka, a to też jeszcze wielka niewiadoma. Wanienka z Ikei, bo ta przy Antku się sprawowała rewelacyjnie (antypoślizgi wewnątrz wanienki i na zewnątrz + mocny, gruby plastik). Pewnie skończy się tak, że wezmę kartę i będę zjeżdżała sklepy. Jedno dobre, że piżamy i kapcie do szpitala już mam :)

aaaa - Antki fajne są :)

Do góry