reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

krolewna, to spróbuj sobie wyobrazić moją Amelcię w gondoli w tym wieku, gdy Ona już w 8 m-cu chodziła sama :sorry2: nie wspomnę o tym, że koło 6 m-ca raczkowała i to żwawo, nie mówię o wstawaniu na proste nogi i chodzeniu przy meblach

no nie potrafie sobie tego wyobrazić hehe :D

reklama
Witam
nie miałam dostępu do neta przez weekend mama sporo do nadrobienia no i pytań.
Byłam w Smyku i widziałam wózek Bebetto Solaris nawet mi się podobał.
Wiecie może coś o tym wózku?

Dziewczyny musze sie was poradzic...
Podobno w Niemczech np, nie kupuje sie raczej gondolki jelsi dziecko rodzi sie na lato. Zamiast tego stosuje sie tzw. Miekka gondole, ktora uklada sie do spacerowki. W teutoni spacerowka rozklada sie na prosto, wiec jest to mozliwe. Wklejam zdjecia, napiszcie prosze co myslicie o tej opcji? Nie wychodzi to duzo taniej, ale jak pomysle, ze gondole mam miec na 3-4 miesiace a przez ten czas u mnie jest srodek lata, to zaczyna sie zastanawiac...Prosze o porady:)Ja pierwszy raz w zyciu widze takie rozwiazanie...a miekka gondola sama w sobie mi sie podoba-moze okazac sie przydatna np. w domu. 2106ac99fa.jpgsoftcarrycot.jpg

Ostatnia edycja:
Pchla moja siostra mówiła, że w Niemczech często spotyka kobiety z fotelikiem zamaist gondoli, po prostu kupuję tylko stelaż fotelik i spacerówkę, dla mnei troszkę dziwne, takiemu maleństwu jest wygodnie? A te załączniki coś mi nie działają...

Pchła mi też nie działają...
Anzeram, ja solarisa nie widziałam na żywo, ale mam ulotkę bo Pani w sklepie mi go polecała bo miały przyjść jakieś nowe modele...duży wybór ogólnie jest tych wózków...ale nic nie wiem

Mieszkam w takim małym miasteczku więc u Nas nie ma sklepu z wózkami a co do Smyka niestety trafiłam na nie miła obsługę która po prostu nie interesowała się kompletnie jak się zapytałam to powiedziano mi że wózek ma w sobie to co widać i tyle, jak zaczęłam nim poruszać i chciałam zjechać z podestu to myślałam że mnie zabija.
Kupiłam wczoraj tam cudny kocyk i nie było ceny na nim znalazłam taki sam niebieski jak zaniosłam do kasy i mówię że chyba mają ta sama cenę a ta kobieta do mnie " nie no ludzie mnie rozwalają" i cały czas się naśmiewała. Myślałam że wybuchnę na koniec mi powiedziała że ma taką samą cenę ale raczej kolor inny i podśpiewuje się.
Chciałam nim rzucić w nią ale za bardzo mi się podobał.
Nie dość że jej przytargałam inny żeby nie musiała szukać to potraktowała mnie jak dziecko.

reklama
Do góry