reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

dzień dobry

podczytuję Was od jakiegoś czasu - naszą córeczkę planujemy przywitać na początku kwietnia...
jeśli chodzi o wózki... dla mnie najważniejsza jest waga i wygoda (drobna jestem, mieszkamy na 3 piętrze) i wynalazłam taki
COLETTO MARCO POLO + FOTELIK + BAZA ISOFIX - CZ-WA (2803823599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co prawda zestaw bez isofixa będziemy kupować i pewnie z innym fotelikiem (maxi cosi) ale ciekawa jestem czy któraś z Was miała okazję widzieć je na żywo bo my jeszcze nie pojeździliśmy oglądać...
uważnie czytam wasze typy porównuję i sprawdzam... trudne te wybory :-)

reklama
dzień dobry

podczytuję Was od jakiegoś czasu - naszą córeczkę planujemy przywitać na początku kwietnia...
jeśli chodzi o wózki... dla mnie najważniejsza jest waga i wygoda (drobna jestem, mieszkamy na 3 piętrze) i wynalazłam taki
COLETTO MARCO POLO + FOTELIK + BAZA ISOFIX - CZ-WA (2803823599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co prawda zestaw bez isofixa będziemy kupować i pewnie z innym fotelikiem (maxi cosi) ale ciekawa jestem czy któraś z Was miała okazję widzieć je na żywo bo my jeszcze nie pojeździliśmy oglądać...
uważnie czytam wasze typy porównuję i sprawdzam... trudne te wybory :-)

Widziałam go na żywo w sklepie i jakoś mnie nie zachwycił, ale to pewnie dlatego, że mam już swój typ :-)

anila- ja mam tylko tej firmy fotelik do auta i jestem zadowlona:)

Co do wózków 3w1 takze polecam i bardziej sie oplaca:)Gondola posłuzy tak do 4-5 miesica góra!!! ale pozniej nie wyobrazam sobie wlozyc dziecka do typowo spacerówki dlatego fajne sa te wózki 3w1 bo pozniej spacerówka od takiego wózka jest o niebo lepsza:)niz taka typowo "parasolka"

Juz pisalam dawno temu ze gdyby cena nie byla tak wysoka to bym sie nie zstanawiala a bysmy wzieli CADETA niestety cenowo odpadło a teraz troszke zaluje:baffled:ale cóż zakupu tego wózka tez nie zaluje;) U mnie dwie Grudniówki maja Cadety i sa bardzo bardzo zadowolone;P

Anila ja również widziałam ten wózek na żywo, (pewnie w tym samym sklepie co Bishopka ;-))
na zdjęciach mi się podobał i nawet ma ciekawe rozwiązanie, że nie trzeba wypinać siedziska spacerowego żeby odwrócić tylko za pomocą jednego guziczka obraca się o 180 stopni hehe...
poza tym według mnie oczywiście ma kiepski dostęp do koszyka bo ten model stelaża do mnie nie przemawia...dodatkowo na co ja zwracam uwagę poszukując wózka to kolebię go na boki i sprawdzam stabilnosć stelaża, a ten miałam wrażenie jakby miał się zaraz rozlecieć...
Uważam że w tej cenie można znaleźć lepiej wykonane wózki...
Zaś w drugim sklepie pani delikatnie mi zasugerowała że nie warto nawet o nim opowiadać....ale nie narzucała mi nic...:-)

wiecie dziewczyny póki co moje typy wózkowe to navington cadet i mutsy evo... ale nie widziałam ich na żywo
któraś z was ostatnio wstawiła link do wózka tako i jakoś z ciekawości wpisałam tą firmę i obejrzałam ich ofertę wózkową nawet spodobał mi się jeden tako alive
http://tako.net.pl/index.php?action=search_pk&kat=105

Ostatnia edycja:
Ups, pomyliłam ososbo-nicki :zawstydzona/y: wybacz Smile :-)
Felidae, zdjęcia potrafia się róznić, znam to doskonale, bo po zdjęciach była zakochana w graco symbio, ale w lifie, odpadł :confused:
Dziewczynki, a orientujecie się, bo nie zapytałam :zawstydzona/y: czy w Askocie dają wózek zastepczy jakby była reklamacja ? Bo tak się zastanawiam, że na necie mam wózek 2-3 stówki taniej, ale jakby sie zepsuł to zostanę bez wózka :baffled:

reklama
Tak piszecie że gondola starcza do max 5mca, a mój jeździł w gondoli do 8 miesiąca. Nie wyobrażam sobie położyć malucha który sam nie siada do spacerówki, może teraz będzie inaczej, ale już sama myśl o tym, żeby przenieść dziecko na zimę do spacerówki (a mam beznadziejną, wózek 3w1 ale spacerówka im się nie udała) jest straszna.

Do góry