reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

Anezram ja nie pomogą niestety w kwestii tego wózka

Pchełka, ja tam nie jestem jakoś specjalnie za tymi miękkimi gondolami, mi to bardziej nosidełko przypomina, powiem Ci, że ja gondolę od Quinniego sprzedałam samą od razu jak przestała Amelcia w niej jeździć i poszła w moment i to za całkiem niezłe pieniądze, więc...

reklama
madan- dzięki widzę że nie ma za ciekawych opinii na pewno nie będę ryzykować. A więc szukam dalej może posłucham Was i w używanych wózkach poszperam.

Ja też byłam w superpharm we wro i dziewczyna obsługująca walnęła takiego focha do klientki że musi powtórzyć kwotę, która była wyświetlona, a starsza Pani nie zauważyła, że myślałam że ją z za tej lady wyciągnę...pomijając już że chyba płaciła z 500 zł, ale to i tak nie ma znaczenia...
irytują mnie tacy ludzie...gówniara jeszcze się śmiała pod nosem, ale jak zobaczyła mój wzrok od razu jej mina zrzedła ;-)
Anezram a navington cadet Ci się nie podoba??? dziewczyny zachwalają, jest w dobrej cenie, polski wózek, ze stajni X-landera, ma tylko dwa przednie kółka piankowe, co wpływa na plus na wagę, ja bym się zdecydowała ale chyba mam już swój typ i ma 4 pompowane koła na moje miejskie pagórkowate tereny :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wrzucilam fotki wiec zerknijcie prosze na te miekkie gondole strone wstecz;)))

Mieszkam w takim małym miasteczku więc u Nas nie ma sklepu z wózkami a co do Smyka niestety trafiłam na nie miła obsługę która po prostu nie interesowała się kompletnie jak się zapytałam to powiedziano mi że wózek ma w sobie to co widać i tyle, jak zaczęłam nim poruszać i chciałam zjechać z podestu to myślałam że mnie zabija.
Kupiłam wczoraj tam cudny kocyk i nie było ceny na nim znalazłam taki sam niebieski jak zaniosłam do kasy i mówię że chyba mają ta sama cenę a ta kobieta do mnie " nie no ludzie mnie rozwalają" i cały czas się naśmiewała. Myślałam że wybuchnę na koniec mi powiedziała że ma taką samą cenę ale raczej kolor inny i podśpiewuje się.
Chciałam nim rzucić w nią ale za bardzo mi się podobał.
Nie dość że jej przytargałam inny żeby nie musiała szukać to potraktowała mnie jak dziecko.

Ej, to jakas paranoja...Ja bym poszla na skarge..

Anezram ja nie pomogą niestety w kwestii tego wózka

Pchełka, ja tam nie jestem jakoś specjalnie za tymi miękkimi gondolami, mi to bardziej nosidełko przypomina, powiem Ci, że ja gondolę od Quinniego sprzedałam samą od razu jak przestała Amelcia w niej jeździć i poszła w moment i to za całkiem niezłe pieniądze, więc...

Wlasnie Dotkass sama nie wiem co robic...Patrzylam na ogloszenia-u mnie rzadko kto kupuje uzywany wozek..Po prostu nie ida...Kazdy ma razcej wiecej niz 1 dziecko, moze dlatego?/Nie chce tez zasmiecac domu i miec nie wiadomo ile rzeczy dla dziecka i teraz serio mysle czy ta gondola potrzebna???Cenowo wychodzi prawie to samo.

A oto moje zakupy do tej pory:) Wiem, wiem malo przydatne niektore(smok i pelikan :) ) ale nie moglam sie oprzec:))))

Załączniki

• rzeczy dla M.jpg
    rzeczy dla M.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny musze sie was poradzic...
Podobno w Niemczech np, nie kupuje sie raczej gondolki jelsi dziecko rodzi sie na lato. Zamiast tego stosuje sie tzw. Miekka gondole, ktora uklada sie do spacerowki. W teutoni spacerowka rozklada sie na prosto, wiec jest to mozliwe. Wklejam zdjecia, napiszcie prosze co myslicie o tej opcji? Nie wychodzi to duzo taniej, ale jak pomysle, ze gondole mam miec na 3-4 miesiace a przez ten czas u mnie jest srodek lata, to zaczyna sie zastanawiac...Prosze o porady:)Ja pierwszy raz w zyciu widze takie rozwiazanie...a miekka gondola sama w sobie mi sie podoba-moze okazac sie przydatna np. w domu.Zobacz załącznik 522102Zobacz załącznik 522103

widzialam w sklepie do wozkow Bugaboo takie samo rozwiazanie ;)
ja uwazam, ze to calkiem spoko sprawa taka gondola, szczegolnie, ze spacerowka Teutonii jest na prawde spora i rozklada sie idealnie na plasko ;) az sie prosi zeby uzyc czegos takiego ;)
choc moje uwagi to tak z przymruzeniem oka, bo sama doswiadczenia z dziecmi jeszcze nie mam :zawstydzona/y:

A oto moje zakupy do tej pory:) Wiem, wiem malo przydatne niektore(smok i pelikan :) ) ale nie moglam sie oprzec:))))

superowe ;)) szczegolnie spiworek mi sie baaaardzo podoba ;)
ile Cie taki kosztowal i gdzie? ;)

wlasnie mysle co moge powiedziec kolezance (z Irlandii;)), ktora bardzo chce mi cos kupic w prezencie dla synka i tak wymyslilam, ze moglaby w sumie kupic jakis spiworek do spania albo otulacz Wallaboo (ktory z reszta chyba Ty kiedys tu wklejalas ;-))

reklama
Do góry