reklama
miotlica
Fanka BB :)
Macie racje - dla najwrażliwszej skóry najlepsza będzie woda i gazik. U nas Młoda nie miała żadnej alergii skórnej dlatego sprawdziły się chusteczki - wg mnie dużo bardziej wygodne. Myślę, że każda tu pisze co się u niej sprawdziło - u kogoś "zadziałało" najlepiej coś innego, tak już jest. :-)
Mini55
&&&&&
Tricia
3-Piece Side-Snap Bodysuit Set | Little Layette Preemie
a tak moim zdaniem to praktyczniejsze przez główkę ale chyba jestem w tym poglądzie odosobniona
3-Piece Side-Snap Bodysuit Set | Little Layette Preemie
a tak moim zdaniem to praktyczniejsze przez główkę ale chyba jestem w tym poglądzie odosobniona
ivi
uzależniona;) // I.2010
mini - właśnie nie do końca rozumiem tego wciągania przez główkę jako praktyczniejsze.. Chociaż mam bliską znajomą która uważa dokładnie tak jak Ty
Ale wg mnie, takiego bodziaka rozpinanego można przygotować wcześniej na przewijaku (rozpiąć, rozłożyć boki na ..boki ), na niego nałożyć dziecko, zawinąć brzegi nakładając rekawki przy okazji, zapiąć się bodziaka i tyle.. A przy nakładaniu przez głowę trzeba jednak to kruche ciałko podnieść, jakoś utrzymać, przez chwiejną główkę przełożyć bodziaka itd.. Ja się strasznie stresowałam przy tym Oczywiście do pewnego momentu, bo już drugiego-trzeciego miesiąca to wsio ryba, ale na sam początek zdecydowanie preferuje właśnie bodziaki i pajacyki rozpinane po całości.
Ale wg mnie, takiego bodziaka rozpinanego można przygotować wcześniej na przewijaku (rozpiąć, rozłożyć boki na ..boki ), na niego nałożyć dziecko, zawinąć brzegi nakładając rekawki przy okazji, zapiąć się bodziaka i tyle.. A przy nakładaniu przez głowę trzeba jednak to kruche ciałko podnieść, jakoś utrzymać, przez chwiejną główkę przełożyć bodziaka itd.. Ja się strasznie stresowałam przy tym Oczywiście do pewnego momentu, bo już drugiego-trzeciego miesiąca to wsio ryba, ale na sam początek zdecydowanie preferuje właśnie bodziaki i pajacyki rozpinane po całości.
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
a dla mnie to zapinannie tych napek za długo schodziło A tak rach ciach przez głowkę , jedna , druga rączka , plecki i bach zapięte :-)
Nie bałam się jakoś tego ciałka , od razu go jak te pielęgniarki przerzucałam
Ja mimo tego, że bez doświadczenia i z duzymi obawami co do "obsługi" noworodka , akurat zupełnie nie 'lękam' się tych bodziakow przez głowkę ;-) Wogóle to z 80% bodziaków jest w sklepie przez głowkę wiec chyba nie jest to jakas tragedia ;-)