reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Maria w szoku jestem, że nie wolno gdzies pic podczas porodu rozumiem wypic hurtem 1,5 litra to nie bardzo, ale nie wyobrażam sobie mieć zakaz przy męczącym 12-h porodzie...
a ja jestem spokojniejsza, bo do szpitalnej wyprawki niewiele mi juz brakuje, można pomalutku torbe pakowac
a ja jestem spokojniejsza, bo do szpitalnej wyprawki niewiele mi juz brakuje, można pomalutku torbe pakowac
anula_mm
czekając na...
no właśnie czas już się pakować a ja torby nie mam jeszcze czas ją więc jechać i kupić to zadanie na dziś mam :-)
p.s. u nas można pić i można mieć też małą przekąskę np wymienione biszkopty
p.s. u nas można pić i można mieć też małą przekąskę np wymienione biszkopty
Ostatnia edycja:
kamilaedi
Fanka BB :)
ja wlasnie musze jechac i kupic jakies ciasteczka do torby i wode no i moze ze 2-3 redbulle dla tatusia ;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
co do wieści ode mnie ze szpitala to jeszcze jedna super wiadomość - jeszcze większą wagę przykładają do kangurowania dzieci zaraz po porodzie. Tymka położyli mi na brzuszek i dość długo miałam go przy sobie zanim wzięli na podstawowe mierzenie itd., teraz jest to jeszcze bardziej pilnowane. Także mam dopakować do torby jeszcze gruby ręcznik - jak małą dostanę na brzuszek to przykryją ją tym ręczniczkiem, a w becik ją dopiero później zapakują.
Oczywiście nadal mam mieć dosłownie wszystko - od pieluszek po chusteczki nawilżane. Wszystkie ubranka, ręczniki itd. Czyli bez zmian.. Ale z kolei nie mam brać podkładów dla siebie - lekarka stwierdziła że lignina jest na stanie szpitala - jest początek roku, jeszcze nie mają długów więc i nie zalegają dostawcom ;-)
Oczywiście nadal mam mieć dosłownie wszystko - od pieluszek po chusteczki nawilżane. Wszystkie ubranka, ręczniki itd. Czyli bez zmian.. Ale z kolei nie mam brać podkładów dla siebie - lekarka stwierdziła że lignina jest na stanie szpitala - jest początek roku, jeszcze nie mają długów więc i nie zalegają dostawcom ;-)
reklama