Agata_K
Fanka BB :)
W sumie racja z tym siadaniem. Podoba mi się ta opcja, ale może faktycznie nie ma sensu... Sama nie wiem, mam w sumie łóżeczko z opuszczanym dnem (po dzieciach siostry), ale ta kołyska mnie ujęła 'urodą'.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chciałam Was zapytać o łóżeczko-kołyskę (link poniżej). Myślę, że na pierwszych parę miesięcy bym takie chciała, podoba mi się opcja kołysania lub blokowania łóżeczka. Wiem, że jest dość krótkie, ale wydaje mi się, że tak do 10 miesięcy - max roku mogłoby zdać egzamin.
Doradźcie mi, czy taki zakup ma sens? Tylko bez moskitiery bym wzięła, jakoś do mnie nie przemawia:
KOŁYSKA POŚCIEL haft MOSKITIERA MATERAC DARLAND (3068036367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja miałam wyjmowane szczeble i bardzo sobie to chwalę. Jak dzieci zaczęły chodzić to miały wyjęte i nie musiałam ich wyjmować górą ( byłam w ciąży nie mogłam dźwigać) a nie bałam się że w nocy spadną tak jak przy wyjętym boku mogło by się zdarzyć. Ale ja nigdy nie traktowałam łóżeczka jako kojca, więzienia więc nie przeszkadzało mi że jak się budzą to wychodzą same.Dziewczyny, dzięki za listy Waszych wyprawek Dla mnie to mega ułatwienie.
A jak myślicie, co jest praktyczniejsze łóżeczko z możliwością wyjmowanych szczebelek czy z opcją zdejmowanego boku. I czy ma znaczenie z jakiego drewna jest łóżeczko wykonane?
All-me czekam na Twoje zdjecia! Też jestem na etapie wymyślania pokoju dla córki (nadal brzmi to dla mnie abstrakcyjnie )