reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
anusiakanusia ciuszki slodziutkie dziewczynce idzie fajnie tu kwiatuszek przyozdobic ,to falbaneczke i wszsytko takie slodziutkie :)
Ale dla chlopczykow tez sa slodziutkie :)

to ja sie dalej bede chwalic :p
to nasze bodziaki i bluzeczki :)
i papeteczki :)

a to nasze pajacyki

czekamy na inne chwalace sie mamuise :)

Slodkie te wszystkie ciuszki,juz sie nie moge doczekac zakupow.
Bunia dzieki,napewno opisze o ile bedzie co,a mam taka nadzieje.Jezeli nie to juz wkrotce tj. w listopadzie ide na zakupy.

super ciuszki. moimi faworytami sa kurteczka anusiakanusi i bodziaki dzioobka. juz podeslalam mailem mamie, zeby sie miala na czym wzorowac przy zakupach...hihihi

reklama
Dziewczyny macie śliczne ciuszki dla swoich pociech.
Ja na razie kupiłam tylko body, śpioszki, czapeczkę i skarpetki. Taki mały komplecik do szpitala.
Resztę rzeczy dostanę od rodziny i znajomych (po ich maleństwach).

Pozdrawiam!

Do góry