reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Agnieszka zycze udanych zakupow ,bunia warto zagladac czasami zdarzaja sie kontrachenci z pobliza i mozna odebrac osobiscie odchodza koszty przesylki ,ale kazdy decyduje za siebie ja tylko wyrazam swioje opinie :)
Co do zakupow to moglabym lazic po sklepach i kupowac non stop tylko skad na to brac :)
Ale to takie rozkoszne takie malusie ciuszki :)

reklama
Witam. Poszalałam dzisiaj trochę hehe tylko chyba muszę znaleźć sobie jakiegoś sponsora bo mąż powoli się buntuje tymi ilościami hihihihi :) Ale nabyłam dzisiaj pięknuchne ubraneczka i prześliczny różowy kombinezonik :) Do tego oczywiście inne pierdołki ale i tak mam kupe radości z takich zakupków, teraz pozostała tylko wanienka i fotelik samochodowy i finisz wyprawki. Jestem zajebiście uszczęśliwiona, z góry sorka za wyrażenie hihi ale nie mogłam się powstrzymać :):):) Pozdrowionka dla wszystkich

Agnieszka gratuluje udanych zakupow :) :) :)
Dzioobek masz racje ja za kazdym razem jak jestem w poblizu sklepow dla dzieci to wchodze i ogladam ogladam i caly sklep bym wykupila tylko z kad na to kase brac, buzikai :) :)

a producenci coraz to fajniejsze robia te ubranka dla malusiow :)
szkoda ze ja jeszcze nie moge stroic mojego Aleksa w te cuda co mu nakupilam :)
ale przyjdzie czas jeszcze urosnie narazie wybieramy te najmniejsze a przewaznie pierzemy i na zmiane :) te co mi kolezanki poszyly:)
przynajmniej widac z nich moje malenstwo a jak sie patrzy na tych maluszkow poubieranych w wielkasne kaftaniki to tak komicznie wygladaja :) ale co zrobic wazne zeby im bylo cieplo :)

Agnieszko! Gratulacje z powodu udanych zakupów.

Ja również uwielbiam oglądać te wszystkie słodkie maluśkie ciuszki ,a mój mąż jak narazie ucieka w siną dal jak tylko dziecinne stoisko zobaczy. W końcu go to jednak nie ominie. ;D

Co do łóżeczka to wybrałam drewniane z szufladą , trzystopniową regulacją wysokości. Zgadzam się że na Allegro można znależć fajne okazje. Na początku też się zastanawiałam nad łóżeczkiem turystycznym, ale znajoma mi je odradziła jako mało stabilne. Świetnie się sprawdza na wyjazdach ,ale na stałe w domku lepsze jest tradycyjne drewniane.

Drogie dziewczyny czy moglabym was prosic o taka liste rzeczy potrzebnych dziecku !!!!Ja niby wiem ,cos juz mam ale tak naprawde to wiekszosci sa to pierdoly a boje sie ze zapomne o najwazniejszym!Chodzi mi o taka wyprawke dla maluszka jakbyscie mi to zapisaly to bede bardzo wdzieczna ja musze z kartka na zakupy bo jak zobacze cos ladnego i tak kupie mimo ze nie do konca jest mi to potrzebne a pieniazki tak leca.... z gory dziekuje :)

Paluch na stronie nr 9 tego watku jest wyprawka podana przez Kasie polozna jej mowila co bedzie potrzebne a Kasia napisala nam buziaki, a jka czegos nie kupisz to sie nie przejmuj zawsze mozna wszystko dokupic ja nie mam wszystkiego i chyba przed porodem wszystkiego nie bede miala bo z kasa trudno narazie to co najpotzrebniejsze pozdrawiam

reklama
Do góry