reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - czyli zakupowe szaleństwo

reklama
Hej:) powiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki;) aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje :)
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?
Ja będę robić kącik we własnej sypialni. Mamy 2 pokoje i kuchnie. Więc raczej nie mam wyjścia ;)

A powiedzcie dziewczyny co myślicie i pieluszkach wielorazowych?
Ja właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia:) ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże ;) a Wy?

Ja właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia:) ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże ;) a Wy?
Ale mnie zaciekawiłaś! A miałaś już kiedyś do czynienia z pieluszkami wielorazowymi? Trochę się obawiam, że za bardzo len jestem [emoji4]

No właśnie identycznie się zastanawiam. Do szpitala wiadomo trzeba wziąć normalne pampersy( właśnie chyba Bambiboo wezmę bo słyszałam że najlepsze) A tak to myślę o wielorazowych

A powiedzcie dziewczyny co myślicie i pieluszkach wielorazowych?
Myslalam, tyle, ze u mnie kiepsko z suszeniem prania.
Ooo ja młodą wychowalam na biedronkowych i jestem mega zadowolona.

Ale mnie zaciekawiłaś! A miałaś już kiedyś do czynienia z pieluszkami wielorazowymi? Trochę się obawiam, że za bardzo len jestem
emoji4.png
Nie;) jestem totalnym laikiem więc wszystko przede mną! moja przygoda zacznie się pod koniec listopada więc narazie czytam:)
Zastanawiam się ile takich wielorazowych pieluszek się przyda;) jeszcze do tego są wkłady;)
A te pieluszki z biedronki to Dada?

Nie;) jestem totalnym laikiem więc wszystko przede mną! moja przygoda zacznie się pod koniec listopada więc narazie czytam:)
Zastanawiam się ile takich wielorazowych pieluszek się przyda;) jeszcze do tego są wkłady;)
A te pieluszki z biedronki to Dada?
Nas wkłady nie ratują, bo młodej wiecznie cos wyszło:) Tak, te z biedronki to Dada. Nie wiem jak cnowo teraz to wygląda między pampers a Dada.

reklama
Nas wkłady nie ratują, bo młodej wiecznie cos wyszło:) Tak, te z biedronki to Dada. Nie wiem jak cnowo teraz to wygląda między pampers a Dada.
Haha no tak właśnie ciekawe czy u mnie uda się wprowadzić to co sobie założę znając życie bywa różnie ;) to Dada miala znajoma zamiast pampersow bo właśnie strasznie małego uczulaly. Z kolei siostra męźa tylko pampersy uzywa;)
Co do pieluch to czytałam że im krótszy skład tym lepszy ;)

Do góry