Niespodziewajka
Fanka BB :)
A powiedzcie dziewczyny co myślicie i pieluszkach wielorazowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę robić kącik we własnej sypialni. Mamy 2 pokoje i kuchnie. Więc raczej nie mam wyjściaHej powiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?
Ja właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże a Wy?A powiedzcie dziewczyny co myślicie i pieluszkach wielorazowych?
Ale mnie zaciekawiłaś! A miałaś już kiedyś do czynienia z pieluszkami wielorazowymi? Trochę się obawiam, że za bardzo len jestem [emoji4]Ja właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże a Wy?
No właśnie identycznie się zastanawiam. Do szpitala wiadomo trzeba wziąć normalne pampersy( właśnie chyba Bambiboo wezmę bo słyszałam że najlepsze) A tak to myślę o wielorazowychJa właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże a Wy?
Jest wieeele filmów na yt. Można się "wkręcić )Ale mnie zaciekawiłaś! A miałaś już kiedyś do czynienia z pieluszkami wielorazowymi? Trochę się obawiam, że za bardzo len jestem [emoji4]
Myslalam, tyle, ze u mnie kiepsko z suszeniem prania.A powiedzcie dziewczyny co myślicie i pieluszkach wielorazowych?
Ooo ja młodą wychowalam na biedronkowych i jestem mega zadowolona.Ja właśnie nastawiam się na pieluszki wielorazowe plus jako wsparcie pieluszki Bambioo (nie wiem czy dobrze napisałam one sa w rossmmanie). Podobno rzadziej zdarzają się odparzenia ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże a Wy?
Nie jestem totalnym laikiem więc wszystko przede mną! moja przygoda zacznie się pod koniec listopada więc narazie czytamAle mnie zaciekawiłaś! A miałaś już kiedyś do czynienia z pieluszkami wielorazowymi? Trochę się obawiam, że za bardzo len jestem
Nas wkłady nie ratują, bo młodej wiecznie cos wyszło Tak, te z biedronki to Dada. Nie wiem jak cnowo teraz to wygląda między pampers a Dada.Nie jestem totalnym laikiem więc wszystko przede mną! moja przygoda zacznie się pod koniec listopada więc narazie czytam
Zastanawiam się ile takich wielorazowych pieluszek się przyda jeszcze do tego są wkłady
A te pieluszki z biedronki to Dada?
Haha no tak właśnie ciekawe czy u mnie uda się wprowadzić to co sobie założę znając życie bywa różnie to Dada miala znajoma zamiast pampersow bo właśnie strasznie małego uczulaly. Z kolei siostra męźa tylko pampersy uzywaNas wkłady nie ratują, bo młodej wiecznie cos wyszło Tak, te z biedronki to Dada. Nie wiem jak cnowo teraz to wygląda między pampers a Dada.