mi1979
Fanka BB :)
Dostawa tylko na terenie USA, ale jak się człowiek uprze to może coś wymyśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również nie mogę się już doczekać [emoji2956]
Nieee ja dopiero 11 tydzien w czwartek skończyłam. A ciąża zagrożona. I jestem po 3 poronieniach. Nie chce zapeszac. Początkowo mówiłam że czekam do 20 tyg. Ale teraz stwierdziłam ze jak na prenatalnych będzie ok to coś kupię w nagrodę dla MaleństwaA kupowalas juz cos?
Z tego co widziałam na amazon często też się pojawiają.Dostawa tylko na terenie USA, ale jak się człowiek uprze to może coś wymyśli
Czytam, Że im większe tym lepsze ale dzieci nie mam więc czytam opinie innych mam w InternecieHej powiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?
Ja mniejsze bo duzego noe mam gdzie wstawic.Hej powiem Wam że jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciazy to kupiłam jakieś ubranka śliniaki smoczki aktualnie 20t+3 ciągle myślę jak urządzić pokój jakie kupić lozeczko przenośne wanienke...tylko przeglądam te oferty i glupieje
Ale spytam się Was czy lepiej lozeczko do pokoju 120×60 czy 140×70 żeby było na dłużej?