reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Moja młoda też się już napodróżowała nieźle. A pierwsze ruchy właśnie w aucie zaczęłam czuć :tak:

Lila mnie też zaintrygowało cóż Ci to mogło wygwiazdkować i nie mogę na to wpaść...

A w temacie wyprawki, brakuje mi w sumie tylko łóżeczka i nie mogę się zmotywować. Kopnijcie mnie proszę w tyłek :-p

reklama
Rebus chyba rozwiązany :-D

Bellina - niby masz jeszcze miesiąc ale wiesz... więc <spory_kopniak> :-) szukaj wyra!

Mi dzisiaj przyjechała komoda, szafa i jeszcze regał w gratisie (używane). Już pomyłam i jestem coraz spokojniejsza. Muszę do IKEI jechać po takie małe wieszaczki, skoro już mam szafę. To jutro i jeszcze jakieś drobne zakupy do torby. Muszę jeszcze sprawdzić, co trzeba dopakować, bo wiem że ostatnio wyjmowałam żel pod prysznic bo w domu się skończył.. :dry: w ten sposób ja się nigdy nie spakuję...

moje dzieciaki lubiały jazde autem ,mam nadzieje ze trzecia dzidzia tez polubi.ze szpitala mam ok 20km wiec niedaleko.

u nas wypisy sa z rana ale zanim maz przyjedzie,ubiora dzidzie,inne zalecenia itp wiec moze zejsc do poludnia;)

lilly
fajnei ze juz zmala na zakupysie wybralas:)ja osobiscie wolalabym wozek wziasc ze soba:)

Roksi sypialna od początku w aucie, nawet w samolocie jak miała 3 miesiące usunęła jak tylko startowalismy, a tak się tym stresowalam. A teraz śpi tylko jeśli jest jej pora spania koło południa

Z wypisami różnie bywa. Decyzja zapada po obchodzie ginekologów i pediatrów, jak zdecydują,że i matka i dziecko sie nadają.
Ale potem trochę formalności. Wtedy przyszły do mnie różne osoby z zaleceniami,papierkami, co i gdzie załatwić, z książeczką zdrowia dziecka.
A i tak długo czekałam na męża bo ....UWAGA ....postanowił zamontować żyrandol w sypialni i były problemy techniczne .

reklama
ja wyszłam koło 13, obiad właśnie przynieśli, jak się ubierałam, pierwszy, który mogłam niby zjeść po cc :D

a tak w ogóle to trochę off nam się zrobił, nie sądzicie?

Do góry