reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Moja młoda też się już napodróżowała nieźle. A pierwsze ruchy właśnie w aucie zaczęłam czuć :tak:

Lila mnie też zaintrygowało cóż Ci to mogło wygwiazdkować i nie mogę na to wpaść...

A w temacie wyprawki, brakuje mi w sumie tylko łóżeczka i nie mogę się zmotywować. Kopnijcie mnie proszę w tyłek :-p

reklama
Rebus chyba rozwiązany :-D

Bellina - niby masz jeszcze miesiąc ale wiesz... więc <spory_kopniak> :-) szukaj wyra!

Mi dzisiaj przyjechała komoda, szafa i jeszcze regał w gratisie (używane). Już pomyłam i jestem coraz spokojniejsza. Muszę do IKEI jechać po takie małe wieszaczki, skoro już mam szafę. To jutro i jeszcze jakieś drobne zakupy do torby. Muszę jeszcze sprawdzić, co trzeba dopakować, bo wiem że ostatnio wyjmowałam żel pod prysznic bo w domu się skończył.. :dry: w ten sposób ja się nigdy nie spakuję...

moje dzieciaki lubiały jazde autem ,mam nadzieje ze trzecia dzidzia tez polubi.ze szpitala mam ok 20km wiec niedaleko.

u nas wypisy sa z rana ale zanim maz przyjedzie,ubiora dzidzie,inne zalecenia itp wiec moze zejsc do poludnia;)

lilly
fajnei ze juz zmala na zakupysie wybralas:)ja osobiscie wolalabym wozek wziasc ze soba:)

Roksi sypialna od początku w aucie, nawet w samolocie jak miała 3 miesiące usunęła jak tylko startowalismy, a tak się tym stresowalam. A teraz śpi tylko jeśli jest jej pora spania koło południa

Z wypisami różnie bywa. Decyzja zapada po obchodzie ginekologów i pediatrów, jak zdecydują,że i matka i dziecko sie nadają.
Ale potem trochę formalności. Wtedy przyszły do mnie różne osoby z zaleceniami,papierkami, co i gdzie załatwić, z książeczką zdrowia dziecka.
A i tak długo czekałam na męża bo ....UWAGA ....postanowił zamontować żyrandol w sypialni i były problemy techniczne .

reklama
ja wyszłam koło 13, obiad właśnie przynieśli, jak się ubierałam, pierwszy, który mogłam niby zjeść po cc :D

a tak w ogóle to trochę off nam się zrobił, nie sądzicie?

Do góry