reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Undomiel, kiedys Orsay miał dużo rzeczy które nadawały się i na ciążę i do karmienia. Teraz poszłam i nic...Wszystko z małym dekoltem.
Koszule to dobry pomysł.

Koszule, bluzki kopertowe, topy na ramiączkach, bluzki z guzikami przy dekolcie. W 9fashion mają ciuchy z opcją karmienia - dwie moje ciążowe bluzki ją mają i są super! Ogólnie też mam deficyt pod tym względem w szafie, pewnie zimą będzie jeszcze gorzej:baffled:

Bluzki z dekoltem takim lejacym się, wylecialo mi z głowy, jak to się fachowo nazywa... Happy mum ma bluzki do karmienia, mam dwie, jeszcze jedna na pewno kupuję.

Ja tam w jakieś specjalne bluzki nie inwestuje. W domu to normalnie bluzka w górę i się karmimy. W miejscach publicznych prawie nie karmię, a jeśli już to mam dużo takich codziennych koszulowych bluzek, no i ja zawsze lubiłam duże dekolty ;) teraz się przydają:p

reklama
Do góry