reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja często poza domem karmię,więc ubrania z pomysłem się przydają;-) W domu top w górę i jazda. Aha i moje bluki z 9fashion kosztowały 39 zł:tak:

reklama
Ja robie tak jak Lila - brzuch zakrywa dziecko :p mam kilka koszul, ale ubieram je "w gosci" w terenie podwijam i zakrywam bluza lub dzieckiem, a cyca pielucha.

Kupiłam te muszelki i mam mieszane uczucia. Dzięki nim stanik mnie nie obciera, ale działają chyba trochę jak laktator, bo w 1,5h spaceru zbiera się w nich 20 ml a przecież normalnie tak ze mnie nie leci. Dodam, że to na "wypitych" cyckach.

Dziś za mną pierwsze karmienie publiczne i oczywiście gapiów co nie miara.

Undomiel a wkładki myślisz ile zbierają?

mnie się wydaje, że jak wkładka przylega ściśle do cycka to nie leci - przynajmniej u mnie

muszli nie mam,ale wydaje mi się, że one są takim zbieraczem pokarmu ;)

Undomiel - niedługo nie będzie Ciebie stanik drażnił - przechodziłam przez to więc wiem :tak:

reklama
Do góry