reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

reklama
Doti standardowe do lozeczka to 120x60. Ja mam czesc ciuszkow poprane poniewaz musialam sprawdzic co musze wywalic bo dostalam ciuszki w takim stanie ze moj m. Wyrzucil polowe do kosza. Fotelik mam juz kupiony, pieluchy 1 tez, paclanki rowniez, butelki i smoczki dostalam z nuka na bezpiecznym maluchu. Zostaly mi tylko glownie rzeczy apteczne i niektore ubranka. Z checia przyjrze sie polecanym termometrom. :)

GiB ale są dwa rodzaje (dwie wielkości łóżeczek) ja u siebie Ikei nie mam więc nie wiem, czy na te większe są tam materace

Musicie mi wybaczyć, ale nie mogłam tego zostawić dla siebie, bo NIGDY w życiu nie widziałam tak INNOWACYJNEGO SPRZĘTU do... przygotowania dziecku mleka w butelce ;-)

$_57.jpg

(cena powala...)

Baby Brezza Formula Pro One Step Food Maker, w/Temperature Control, Easy to Use | eBay

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 173
Musicie mi wybaczyć, ale nie mogłam tego zostawić dla siebie, bo NIGDY w życiu nie widziałam tak INNOWACYJNEGO SPRZĘTU do... przygotowania dziecku mleka w butelce ;-)

Zobacz załącznik 617548

(cena powala...)

Baby Brezza Formula Pro One Step Food Maker, w/Temperature Control, Easy to Use | eBay

To się ubawiłam :-D:rofl2:

Ikea ma na 60x120. Też chyba kupię u nich, bo my mamy i N. też i zadowoleni wszyscy jesteśmy :tak: Ale myślę czy wybrać lateks czy sprężyny, bo w sumie za długo to dziecko nie będzie spało w tym łóżeczku i nie wiem, czy inwestować. Z drugiej strony 100 zł różnicy przy wszystkich wydatkach to w sumie pikuś :dry: Teraz materace są w Ikei w promocji jeśli ktoś by reflektował :-)
Oprócz tego kupię u nich prześcieradła, mają fajne ręczniczki duże i małe, niestety pościel (opróćz prześcieradeł) mają w dziwacznych rozmiarach :sorry:

reklama
Ja kupiłam materac piankowy i rewelacja .. śmiało polecam. :)
Sergi czego to ludzie nie wymyślą. Chciałabym mieć blatów w kuchni na to wszystko ;)
Dzięki za info o termometrach bo też będę kupować i ten microlife jest widzę polecany.

A jeszcze jak któraś nie ma to niech się zastanowi nad inhalatorem. Nie musi być teraz kupowany ale warto mieć. My się też zaopatrzylismy w higrometr do mierzenia wilgotności i się okazało że nie potrzeba nawilżacza.

Do góry