reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Mika też racja. Mój Malutek też 53 urodzony do tego szczupły myślę że długo pochodzi w 62.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Morał z tego taki ze poza bielizna nie ma sensu robić zapasów.
A z tymi rozmiarami to zupełnie od czapy już dawno przestałam patrzeć na rozmiary i ubieram na oko. Zwłaszcza że mam dużo rzeczy dostanych, są to i marki angielskie i holenderskie. Więc moje dziecko nosi teraz i 56 i 62 a ostatnio spojrzałam na body które ma na sobie a tam rozmiar 6 miesięcy:what: półśpiochy George rozmiar 3-6miesięcy:what::what:
A właśnie a propos body np, przeszliśmy na 62 bo 56 się jeszcze mieści ale wydają mi się one takie mega naciągnięte. Wydaje mi się, że Malutkowi jest tak nie wygodnie, wolę go ubierać luźno. Nie ukrywam ze zaglądam matkom do wózków i właśnie często widzę jak dzieci są tak ściśle ubrane, opiete takie. A wy jak robicie?
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Morał z tego taki ze poza bielizna nie ma sensu robić zapasów.
A z tymi rozmiarami to zupełnie od czapy już dawno przestałam patrzeć na rozmiary i ubieram na oko. Zwłaszcza że mam dużo rzeczy dostanych, są to i marki angielskie i holenderskie. Więc moje dziecko nosi teraz i 56 i 62 a ostatnio spojrzałam na body które ma na sobie a tam rozmiar 6 miesięcy:what: półśpiochy George rozmiar 3-6miesięcy:what::what:
A właśnie a propos body np, przeszliśmy na 62 bo 56 się jeszcze mieści ale wydają mi się one takie mega naciągnięte. Wydaje mi się, że Malutkowi jest tak nie wygodnie, wolę go ubierać luźno. Nie ukrywam ze zaglądam matkom do wózków i właśnie często widzę jak dzieci są tak ściśle ubrane, opiete takie. A wy jak robicie?
Ostatnia edycja:
malgorzatkar
Fanka BB :)
jak ciężko mi zapiąć body pod pieluchą to już je odkładam, nie lubię mega wiszących, ale takie mocno opięte też nie są wygodne...
elifit
Moderatorka
O dokładnie jak Małgorzata pisze. Naciągnięte znaczy za małe. A śpiochy to od razu poznasz gdy ciężko rozprostować nóżki
Lilla My
Body nie może wisieć, żeby ciepło trzymały, ale jak się wżyna w ciało to też źle. U nas na razie 56 jest luźne, ale ciepło jest więc nie musi przylegać. Kupiłam pampki 1ki i lepiej pasują niż 2ki
U
użytkownik 902
Gość
Mój Adaś ma długie nogi, więc śpiochy 50 już są za małe, a bodziaki dobre. Jak śpioszki przy prostowaniu nóżek wrzynają się w ramionach bądź się z nich zsuwają tzn., że pora na większy rozmiar.
Ja bez zastanawiania się nad porą roku kupowałam body i pajace. Bluza czy sweterek też się zawsze przydadzą, nawet w letni wieczór.
Mi Klaudia przez 68 śmignęła, bardzo dużo rzeczy nie zdążyłam założyć.
Ja bez zastanawiania się nad porą roku kupowałam body i pajace. Bluza czy sweterek też się zawsze przydadzą, nawet w letni wieczór.
Mi Klaudia przez 68 śmignęła, bardzo dużo rzeczy nie zdążyłam założyć.
malgorzatkar
Moja dziś smigala w body bez rękawow rozmiar 74 z metki
reklama
elifit
Moderatorka
Moja też ma jedno takie
Ostatnia edycja:
Podziel się: