reklama
elifit
Moderatorka
Są takie od 1 dż. Ja mam bright stars małpke i od jest od 3 do 9 kg.
pola.
Fanka BB :)
Są takie od 1 dż. Ja mam bright stars małpke i od jest od 3 do 9 kg.
A czy tam mozna regulować pozycje w jakiej leży maluch? Bo ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi lezaczkami a obilo mi sie o uszy ze to fajna sprawa.
Katka***
Ja kupiłam kapturki by potem mąż nie latał. Mi się przydały. Też uważam że skóra do skóry lepiej ale czasem nie ma wyjścia.
Też mam bujaczek. Nie trzymałam Natalki cały dzień w nim.ale ułatwił mi sprawę. Z tym że używałam go jak była już trochę wieksza a nie od razu po urodzeniu.
Nie ma problemów z kręgosłupem.
Też mam bujaczek. Nie trzymałam Natalki cały dzień w nim.ale ułatwił mi sprawę. Z tym że używałam go jak była już trochę wieksza a nie od razu po urodzeniu.
Nie ma problemów z kręgosłupem.
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
A czy tam mozna regulować pozycje w jakiej leży maluch? Bo ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi lezaczkami a obilo mi sie o uszy ze to fajna sprawa.
Nie. Tam jest tylko materiał na którym kręgosłup dziecka się sam dopasowuje. Poczytaj najlepiej. Ja też nie trzymałam małego długo w tym tylko jak w razie potrzeby np w kuchni
Tusiaczek2402
Moderatorka
Pola z bujaczkami to myślę jak z fotelikem. Za długo też nie dobrze. I przede wszystkim patrz na to czy rozkłada się na płasko
pola.
Pola - też szukam leżaczka jak zobaczę coś fajnego dam znać
Oki doki
makota89
na szybko mogę kupić taki używany FISHER PRICE PRECIOUS PLANET LEŻACZEK Z AKWARIUM (4341936940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i używany Bright star, z funkcją wibracji...
na alllegro jest tego cholernie dużo ciężko będzie się zdecydować
na alllegro jest tego cholernie dużo ciężko będzie się zdecydować
reklama
Podziel się: