reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Elifit, ja kupiłam z ziaji ale jeszcze go nie użyłam. Za kazdym razem gdy wychodzimy na spacer to dbam o to aby maluszek był w cieniu.

Dziewczyny, czy lezaczki bujaczki sa zdrowe dla kręgosłupa? Jakie polecacie kupic?

reklama
Ja kupiłam kapturki by potem mąż nie latał. Mi się przydały. Też uważam że skóra do skóry lepiej ale czasem nie ma wyjścia.

Też mam bujaczek. Nie trzymałam Natalki cały dzień w nim.ale ułatwił mi sprawę. Z tym że używałam go jak była już trochę wieksza a nie od razu po urodzeniu.
Nie ma problemów z kręgosłupem.

Ostatnia edycja:
A czy tam mozna regulować pozycje w jakiej leży maluch? Bo ja totalnie nie mam pojęcia o co chodzi z tymi lezaczkami a obilo mi sie o uszy ze to fajna sprawa.

Nie. Tam jest tylko materiał na którym kręgosłup dziecka się sam dopasowuje. Poczytaj najlepiej. Ja też nie trzymałam małego długo w tym tylko jak w razie potrzeby np w kuchni

reklama
Do góry