reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka - co powinna kupić mamusia dla siebie i dzidziusia?

Ja mam ręczny tomee tippee i też jakoś dawał radę, jakoś elektryczne był wtedy poza moim zasięgiem cenowo..

reklama
Dziewczyny w Lidlu jest herbatka na laktację Hipp mama w promocji w cenie 9,99 (naprawdę taaaniutko) Takei duże pudełko jak na zdjęciu hipp_herbatka_dla_karmiacych-500x500.jpg

Załączniki

• hipp_herbatka_dla_karmiacych-500x500.jpg
    hipp_herbatka_dla_karmiacych-500x500.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 85
Lui no ja się wspomagałam, dlatego jak ktoś ma zamiar kupić, to polecam, bo jest taniej niż nawet na allegro.

ja po porodzie tez sie wspomagałam.... teraz mam laktator i wszytskie herbatki wspomagajace w jednym juz prawie dwulatku.....:sorry2: ale laktator i tak zakupie bo wiem ze sie przydaje jezeli kots chce prowadzic normalne zycie towarzyskie....;-) a cena herbatek super!!!!!

Ja zakupiłam dwie paczki (4szt) takich majtek Baby ONO Wielorazowe majtki siateczkowe 2 szt. XXL - Markas Sklep Online
to są te co narzekacie czy raczej te dobre?

Sama się zastanawiam nad laktatorem bo jest teraz za 1/3 ceny w sklepie i potem będzie mi szkoda tyle płacić, ale co kurcze jak się własnie nie przyda? w temacie o cyckowaniu pisałyscie, że dziecko przestawione na butelke może potem nie chcec cyca a zalezy mi na moim mleku a nie proszkowym z butelki (ewentualnie odciągniete na wyjście z butelki)

Tak w ogóle ten sklep z linka to moja hurtowania w mieście i ceny były o 1/3 niższe niż w pozostałych sklepach w moim mieście np. przewijak twardy kupiłam za 44zł a w innych po 59zł itp.

A koszule kupiłam na allegro nie wiem teraz od kogo bo teraz przykładowy link
Koszula nocna ciążowa do porodu do karmienia (4006728239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Cena mega niska, kupiłam 3 w cenie tak naprawdę jednej i jestem zadowolona bo już w jeden z nich spię.

Mam właśnie po N. taką koszulę i bardzo jej nie lubiłam :no: guziki same się odpinały co mnie do szału doprowadzało :wściekła/y:

reklama
Do góry