reklama
Dominika81
Fanka BB :)
ja mam jeszcze próbkę bepantenu - można też na brodawki stosować.
ale poprzednim razem, a karmiłam piersią prawie 6 miesięcy w zasadzie krem nie był mi potrzebny, nie miałam na szczęście żadnych problemów, nie bolały mnie ani nic. synek ładnie chwytał brodawkę i jadł, także tego typu problemy mnie ominęły :-)
ale poprzednim razem, a karmiłam piersią prawie 6 miesięcy w zasadzie krem nie był mi potrzebny, nie miałam na szczęście żadnych problemów, nie bolały mnie ani nic. synek ładnie chwytał brodawkę i jadł, także tego typu problemy mnie ominęły :-)
C
claudia4you
Gość
a ja smaruje brodawki Maltanem... mój ginek mi go przepisał. Połozna na SR mowiła, że to dobry wybór.
a to kiedy smarować brodawki?
ja jak ich nie ruszam to są śliczne i nie bolą i niczym nie smaruję ich
a to kiedy smarować brodawki?
ja jak ich nie ruszam to są śliczne i nie bolą i niczym nie smaruję ich
mi lekarz zalecił smarowanie brodawek od połowy 7 miesiąca - na ulotce Maltanu jest napisane aby smarowac brodawki w celu ich hartowania 2 miesiace przed karmieniem piersią. Więc hartuję :-)
C
claudia4you
Gość
mi lekarz zalecił smarowanie brodawek od połowy 7 miesiąca - na ulotce Maltanu jest napisane aby smarowac brodawki w celu ich hartowania 2 miesiace przed karmieniem piersią. Więc hartuję :-)
aha mój nic nie mówił
muszę się go spytać
a droga ta maść?
fajna jest?
aha mój nic nie mówił
muszę się go spytać
a droga ta maść?
fajna jest?
ja zapłaciłam za nią coś koło 14 zł - więc chyba niedroga. Lekarz kazał smarować tylko raz dziennie całe brodawki, wiec powinna mi wystarczyć do porodu :-) bo po porodzie powinnam przejść na Bepanthen - jeżeli będę karmić piersią.
Ja sobie ją chwalę - ale może dlatego, że codziennie leci mi mleczko i na wieczór jak ściągam stanik to mam je pozasychane na sutkach - wtedy kąpiel i smarowanie Maltanem.
C
claudia4you
Gość
ja zapłaciłam za nią coś koło 14 zł - więc chyba niedroga. Lekarz kazał smarować tylko raz dziennie całe brodawki, wiec powinna mi wystarczyć do porodu :-) bo po porodzie powinnam przejść na Bepanthen - jeżeli będę karmić piersią.
Ja sobie ją chwalę - ale może dlatego, że codziennie leci mi mleczko i na wieczór jak ściągam stanik to mam je pozasychane na sutkach - wtedy kąpiel i smarowanie Maltanem.
aha
to ja jeszcze nie muszę się smarować, bo u mnie są ładne i nic się nie dzieje z nimi
ariska
Fanka BB :)
ja też teraz sobie kupię maltan na hartowanie mimo że nie leci mi jeszcze nic ale wolę zacząć używać a później właśnie bepanthen
reklama
Podziel się: