Oooo... ja to też znam Normalnie jak golenie baranówu mnie jesli sa górki i pagórki(czyli niedokladnie ogolone) to golą. ja sobie gole tyle co dam rade i mąz poprawia ale szczerze mowiac w ciazy zarastam!!!!! nigdy takich problemow nie mialam..
reklama
ariska
Fanka BB :)
ja się bedę starać sama ogolić przed porodem może mi się uda ,a jak nie to dam maszynkę położnej i zacisnę zęby choć wolałabym nie. Też czuję się lepiej bez brody
damqelle - moja koleżanka rodziła w tychach i mówi że golenie gorzej wspomina niż poród
damqelle - moja koleżanka rodziła w tychach i mówi że golenie gorzej wspomina niż poród
Zmienię trochę temat. W Realu jest teraz promocja pampersów Jumbo Pack kosztuje 41,95 i tak się zastanawiam ile kupić w którym rozmiarze. Możecie coś doradzić tak orientacyjnie? Bo wiadomo, że każde dziecko rośnie inaczej.
Rozmiar 2 (3-6kg) jest pakowany po 94 szt.
Rozmiar 3 (4-9 kg) jest pakowany po 82 szt.
Rozmiar 4 (7-18kg, chyba się zagalopowałam ;-)) jest pakowany po 70 szt.
Rozmiar 2 (3-6kg) jest pakowany po 94 szt.
Rozmiar 3 (4-9 kg) jest pakowany po 82 szt.
Rozmiar 4 (7-18kg, chyba się zagalopowałam ;-)) jest pakowany po 70 szt.
widzę że nie tylko ja mam takie problemy z goleniem:/ coraz rzadziej to robie bo mi coraz bardziej ciężko amój mąż wątpie że by mi pomógł:/
a z tymi papmersami to myśle że od 2 powinnaś zacząć bo dzieci szybko rosną, moja mama planuje kupić mi te pampersy z reala
a z tymi papmersami to myśle że od 2 powinnaś zacząć bo dzieci szybko rosną, moja mama planuje kupić mi te pampersy z reala
ariska
Kashyaa - nie kupuj na zapas jakiś dużych pieluch bo nie wiadomo które pieluchy twój mały będzie tolerowal bo co dziecko to inne upodobania i co innego się sprawdzi
martusia29
Kashyaa-Co do pampersów to jestem za Ariską!!!
Ja Kupiłam do szpitala pampers new born i i tak były za duże,Zużylam chyba coś koło 5 duzych paczek(jak dobrze pamiętam)A wcześniej mój m jeszcze jak byłam w ciązy to zakupił mi huggies 2 chyba z 8 paczek-bo promocja była..
Później się okazało ze moje dziecię nie toleruje huggiesow tylko pampersy i jeszcze pieluszki firmy Dada z biedronki.Ja pamiętam ze liczbę pieluszek dzieliłam przez cenę i wychodziło mi ile za szt.I porównywalam sobie rózne marki..CZasem w sklepie była promocja a promocją się nie okazywała..
Hmm a co do golenia....to Ja nie mam problemu-zapodaję sobie krem(kupuję taki do twarzy i okolic bikini)do skóry wrażliwej i jestem gladziuchna jak pupcia niemowlaczka. po 5 minutach.. -z resztą zawsze się tak depiluję.Veet nie kupuję bo mnie uczula i dla mnie jest trochę przereklamowany...kupowałam wcześniej taki za 5 zł i dla mnie byl bomba a teraz kupuję za coś około 8 zł Bielendy i też jestem zadowolona.
Mnie nie golili,ale wiem ze nie golą całkiem tylko kawalek do nacięcia.
Ja Kupiłam do szpitala pampers new born i i tak były za duże,Zużylam chyba coś koło 5 duzych paczek(jak dobrze pamiętam)A wcześniej mój m jeszcze jak byłam w ciązy to zakupił mi huggies 2 chyba z 8 paczek-bo promocja była..
Później się okazało ze moje dziecię nie toleruje huggiesow tylko pampersy i jeszcze pieluszki firmy Dada z biedronki.Ja pamiętam ze liczbę pieluszek dzieliłam przez cenę i wychodziło mi ile za szt.I porównywalam sobie rózne marki..CZasem w sklepie była promocja a promocją się nie okazywała..
Hmm a co do golenia....to Ja nie mam problemu-zapodaję sobie krem(kupuję taki do twarzy i okolic bikini)do skóry wrażliwej i jestem gladziuchna jak pupcia niemowlaczka. po 5 minutach.. -z resztą zawsze się tak depiluję.Veet nie kupuję bo mnie uczula i dla mnie jest trochę przereklamowany...kupowałam wcześniej taki za 5 zł i dla mnie byl bomba a teraz kupuję za coś około 8 zł Bielendy i też jestem zadowolona.
Mnie nie golili,ale wiem ze nie golą całkiem tylko kawalek do nacięcia.
Jakie pieluszki kupujecie jako pierwsze? Słyszałam, że najlepsze są Pampers, ale zastanawiam się czy wybrać [FONT="]Premium Care czy[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]New baby. Co Wy wybieracie? I jeszcze czy warto od razu kupić rozmiar 1 i 2 czy na początek tylko 1?
[/FONT]
[/FONT]
martusia29
catelin-Ja używałam new baby i teraz tez je kupię(new born to chyba 1 od 2-5 kg)Jak już pisałam były z zapasem a synek wazył 3100 i zużylam parę paczek...zaraz zerknę jak miś przybieral na wadze,ale na 2 miesiące po porodzie na pewno mi te 1 starczyły.
przybierał tak:
12dni zycia-3,380
6 tygodni -4,800
3 miesiace -6,450
4,5 mca -7,900
6 mcy -9,130
napisałam tak orientacyjnie....a propo rozmiarówki pampersów i wagi dzidziusia.Kazdy bobas wiadomo inaczej przybiera,dziewczynki są drobniejsze(podobno)
przybierał tak:
12dni zycia-3,380
6 tygodni -4,800
3 miesiace -6,450
4,5 mca -7,900
6 mcy -9,130
napisałam tak orientacyjnie....a propo rozmiarówki pampersów i wagi dzidziusia.Kazdy bobas wiadomo inaczej przybiera,dziewczynki są drobniejsze(podobno)
Ostatnia edycja:
AsiaK.
na mnie krem nie dziala i mam teraz spory problem;-)ale skoro sa M., ktorzy "wspołpracuja" to i ja pogadam ze swoim :-)
Moja corka urodzila sie majac 4 kg. ale rozm.2 byl na nia za duzy.
Moja corka urodzila sie majac 4 kg. ale rozm.2 byl na nia za duzy.
reklama
ariska
na mnie też krem nie działa mam za grube włosy wszędzie i po kremie i tak musiałam golić heh
Podziel się: