reklama
przykro mi u mnie wszystko wskazuje na ciaze, byle do wtorkuNiestety dzidzi nie ma. W poniedziałek robiłam bete, spadła no i we wtorek pojawiła się @ . Cóż trzeba się starać dalej
cześć dziewczyny, w czwartek 22.01.2015 (28dzień cyklu )zrobiłam betahcg i wyszło 426. Badanie powtórzyłam w sobotę 24.01.2015 (30dzien cyklu) i wyszło 1136, także czy wartości przyrastają prawidłowo.
Owu miałam prwdopodbnie 12/13dnia cyklu. Dziś mam już 32dzień cyklu.
to był mój pierwszy cykl z testami ovu
Owu miałam prwdopodbnie 12/13dnia cyklu. Dziś mam już 32dzień cyklu.
to był mój pierwszy cykl z testami ovu
Ania_Beata
Fanka BB :)
Kochana, ja miałam tak samo. Ro temu niecały. Wyszła ciąża, test dodatki, beta sugerowała ciążę, ale niestety potem spadała, spadała, aż przyszedł okres w 40 dniu cyklu - jeśli dobrze pamiętam. Tydzień temu znowu wyszły dwie kreseczki, a beta w piątek wynosiła 903 jednostki. Jeszcze nie powtarzałam badania, bo tym razem podchodzę do sprawy bardzo ostrożnie i trochę we mnie obaw. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie wyszły szybko znowu dwie kreski!
reklama
hmm ją też chodziłam na nfz,terax jak byłam to stwierdziła że mam bardzo duże białe uplawy,dała jakąś receptę na leki ale czułam że to nie to,poszłam prywatnie i pobrał posiew,dziś odebralam wyniki i czysciutko,a te leki co przepisala to zakazane w ciąży,także leczylam się u niej rok i dziękuje,wolę zapłacić i zrobić konkretne badania i co najwazniwjsze dokładne usg,może to wczesną ciąża bardzo i zaraz po zagniezdzeniu jesteś,zrób za 2lub 4dni zaś bete