reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań mamuś

Lena ja miałam tak samo przy ostatnim badaniu ale gin kazał mi je na drugi dzień powtorzyć i wszytko było ok. Tez po zastanowieniu doszłam do wniosku że rano przed oddaniem moczy podmyłam się wodą z mydełkiem i widocznie wyszło.

reklama
leyna mi przepisał furagin a czy pomógł to będe wiedziała w czwartek lub w piątek

zrobiłam rano badania. wyszły dobrze, tylko nieliczne bakterie. pewnie źle pobrałam mocz do badania, więc nic brać nie będę.

Leyna...ciesze sie ze wszystko oki....a co do badan....ja tez nic nie czulam, ze jest jakas infekcja dopuki nie zobaczylam wynikow moczu i jak zobaczylam poprzednie to mnie zmartwily...no i okazalo sie to co sie okazalo

ale ciesze sie ze u was jest oki

No! ja tez mam wyniki dobre, jeszcze 2tyg. do terminu i nic sie nie zapowiada że bedzie szybciej ::)przyjdzie mi chyba na tą moją Mrówe jeszcze troche poczekać ::)

hej właśnie wróciłam od ginki- nio i urodzic moge już w każdym momencie, aż sama się przestraszyłam ;D ;D w każdym razie mam trzymać torbe na wylocie...
brzuszek obniżony, szyjka skrócona i rozwarcie na dwa palce ::) ::) no no no a jednak tej mojej małej sie spieszy :)

Ewa to juz naprawdę chwilką. Możemy odliczać godziny i trzymamy kciuki, oby maleńka szybko i bezboleśnie wyskoczyła. Słyszałam że jak jest rozwarcie na trzy palce to już do szpitala. No ale zależy tez kto jakie ma palce :)

Ewcia bądź dzielna :)

reklama
Do góry