reklama
anni
Fanka BB :)
Gosia trzymam kciuki by bylo dobrze - szpital to nie za sympatyczne miejsce brrr...ja zreszta tez mam powyzej normy troszke i musze uwazac ;-(
Dziewczynki tak was czytam z ta szyjka i sie zastanawiam. Jakie to macanko? Bo jak mnie tam gin namacuje to ja nic a nic nie czuje, zeby bolalo czy cuuusss...Czy to jakies specjalne macanko jest??? hehehe
ale to smiesznie brzmi...
Dziewczynki tak was czytam z ta szyjka i sie zastanawiam. Jakie to macanko? Bo jak mnie tam gin namacuje to ja nic a nic nie czuje, zeby bolalo czy cuuusss...Czy to jakies specjalne macanko jest??? hehehe
ale to smiesznie brzmi...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Gosia uwazaj na siebie:-)
Kachasku Ty zresztą tez i zadnego duzego sprzątania:-)
Kachasku Ty zresztą tez i zadnego duzego sprzątania:-)
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
dorotko, a ja na przyszły tydzień zaplanowałam malowanie łazienki (tzn mąż będzie malował, ale posprzatać po tym też trzeba będzie )
w poniedziałek mam kolejną wizytę u gina, to pogadam z nim co i jak
wyniki odebrałam i prawie niczym nie różnią się od poprzednich tylko leukocyty mam podwyższone- 10,3 (widzę, że norma to 4-10) ale czy tałam, że w ciąży może przekroczyć 10, zwłaszcza pod koniec, a hematokryt 34,7% niby 0,3% poniżej normy, ale poprzednio było 33,8% i lekarz nie miał zastrzeżeń więc niczym się nie martwię i cieszę się z super wyników
Gosiu oby ten cukier ci nie rósł 3mam kciuki
w poniedziałek mam kolejną wizytę u gina, to pogadam z nim co i jak
wyniki odebrałam i prawie niczym nie różnią się od poprzednich tylko leukocyty mam podwyższone- 10,3 (widzę, że norma to 4-10) ale czy tałam, że w ciąży może przekroczyć 10, zwłaszcza pod koniec, a hematokryt 34,7% niby 0,3% poniżej normy, ale poprzednio było 33,8% i lekarz nie miał zastrzeżeń więc niczym się nie martwię i cieszę się z super wyników
Gosiu oby ten cukier ci nie rósł 3mam kciuki
Podziel się: