reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

reklama
ojej Gosiu, oby jutro było lepiej... :tak: na pewno bedzi elepiej tylko z dalami od słodyczy, smażonego i innych takich używek!!!:tak:

Gosia trzymam kciuki by bylo dobrze - szpital to nie za sympatyczne miejsce brrr...ja zreszta tez mam powyzej normy troszke i musze uwazac ;-(

Dziewczynki tak was czytam z ta szyjka i sie zastanawiam. Jakie to macanko? Bo jak mnie tam gin namacuje to ja nic a nic nie czuje, zeby bolalo czy cuuusss...Czy to jakies specjalne macanko jest??? hehehe

ale to smiesznie brzmi...

a mnie dzisiaj od rana kłuje od czasu do czasu w dole brzucha (jak stoję albo chodzę), pobonie do tego "tampona" ale jakby bardziej przy cewce moczowej:confused:
o 15tej idę odebrać wyniki, mam nadzieję, że znów będą wzorowe:tak:

połóż sie i odpocznij i nie forsuj tego, a jak bedzie dalej kuło jutro to do lekarza biegusiem, jak tak czasami mam ale przechodzi jak sobie poleże:tak: znaczy nie mam tak odkad biore ta nospe...;-)

na pewno cos sobie naciagnełaś, albo ścięgna się zmęczyły i teraz jak przy zakwasach próbują się ściągnąć...

reklama
dorotko, a ja na przyszły tydzień zaplanowałam malowanie łazienki (tzn mąż będzie malował, ale posprzatać po tym też trzeba będzie:baffled: )
w poniedziałek mam kolejną wizytę u gina, to pogadam z nim co i jak
wyniki odebrałam i prawie niczym nie różnią się od poprzednich:tak: tylko leukocyty mam podwyższone- 10,3 (widzę, że norma to 4-10) ale czy tałam, że w ciąży może przekroczyć 10, zwłaszcza pod koniec, a hematokryt 34,7% niby 0,3% poniżej normy, ale poprzednio było 33,8% i lekarz nie miał zastrzeżeń:tak: więc niczym się nie martwię i cieszę się z super wyników:happy: :tak:
Gosiu oby ten cukier ci nie rósł:no: 3mam kciuki

Do góry