reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyniki badań laboratoryjnych

reklama
ojej Gosiu, oby jutro było lepiej... :tak: na pewno bedzi elepiej tylko z dalami od słodyczy, smażonego i innych takich używek!!!:tak:

Gosia trzymam kciuki by bylo dobrze - szpital to nie za sympatyczne miejsce brrr...ja zreszta tez mam powyzej normy troszke i musze uwazac ;-(

Dziewczynki tak was czytam z ta szyjka i sie zastanawiam. Jakie to macanko? Bo jak mnie tam gin namacuje to ja nic a nic nie czuje, zeby bolalo czy cuuusss...Czy to jakies specjalne macanko jest??? hehehe

ale to smiesznie brzmi...

a mnie dzisiaj od rana kłuje od czasu do czasu w dole brzucha (jak stoję albo chodzę), pobonie do tego "tampona" ale jakby bardziej przy cewce moczowej:confused:
o 15tej idę odebrać wyniki, mam nadzieję, że znów będą wzorowe:tak:

połóż sie i odpocznij i nie forsuj tego, a jak bedzie dalej kuło jutro to do lekarza biegusiem, jak tak czasami mam ale przechodzi jak sobie poleże:tak: znaczy nie mam tak odkad biore ta nospe...;-)

na pewno cos sobie naciagnełaś, albo ścięgna się zmęczyły i teraz jak przy zakwasach próbują się ściągnąć...

reklama
dorotko, a ja na przyszły tydzień zaplanowałam malowanie łazienki (tzn mąż będzie malował, ale posprzatać po tym też trzeba będzie:baffled: )
w poniedziałek mam kolejną wizytę u gina, to pogadam z nim co i jak
wyniki odebrałam i prawie niczym nie różnią się od poprzednich:tak: tylko leukocyty mam podwyższone- 10,3 (widzę, że norma to 4-10) ale czy tałam, że w ciąży może przekroczyć 10, zwłaszcza pod koniec, a hematokryt 34,7% niby 0,3% poniżej normy, ale poprzednio było 33,8% i lekarz nie miał zastrzeżeń:tak: więc niczym się nie martwię i cieszę się z super wyników:happy: :tak:
Gosiu oby ten cukier ci nie rósł:no: 3mam kciuki

Do góry