reklama
Nie skraca sie juz i moja gin dodatkowo twierdzi że usg nie jest w stanie ocenić tak jak macanko czy wiotkość szyjki się zmienia a długośc jest w stanie kontrolować , wiesz nie jest tak strasznie u mnie jeszcze bo o siebie dbam i sie nie przemeczam, więc generalnie chyba nie ma sie co martwić, jak zauwazyłam cos niepokojącego(syndrom tampona) to od razu do szpitala poleciałam... wiec tez po swojemu trzymam reke na pulsie
No tak - to już rozumiem, czemu na "tampon" tak zareagowałaś
A jeśli mogę zapytać - czy sprawdzanie długości/twardości szyjki (macanko) jest dla Ciebie nieprzyjemne/bolesne? Tak pytam, bo dla mnie to każdorazowo strasznie nieprzyjemne i bolesne badanie - choć ponoć wszystko jest ok
A jeśli mogę zapytać - czy sprawdzanie długości/twardości szyjki (macanko) jest dla Ciebie nieprzyjemne/bolesne? Tak pytam, bo dla mnie to każdorazowo strasznie nieprzyjemne i bolesne badanie - choć ponoć wszystko jest ok
No nie jest to dla mnie przyjemne, wolałabym żeby jakiegoś nawilzacz uzywała, ponadto boje sie jak druga ręką z zewnatrz naciska i jest to "bolesne" - ona nie robi tego mocno ale wszystkie intymne okolice sa teraz tak wrazliwe...:-(
Esia jestes ZUPEŁNIE NORMALNA, kochana wszystko jest z nami ok tylko cieżarne jestesmy
ps. a jak coś nie gra to jest ICH wina a nie twoja, cieżarna jest jak święta krowa, wiec jak boli na prawde mocno to go pogon żeby uważał
ps. a jak coś nie gra to jest ICH wina a nie twoja, cieżarna jest jak święta krowa, wiec jak boli na prawde mocno to go pogon żeby uważał
Bardzo mi się to podoba!!! Muszę zacząć stosować, bo zaraz okres uprzywilejowania się skończya jak coś nie gra to jest ICH wina a nie twoja, cieżarna jest jak święta krowa
A gina mam jednak mało delikatnego
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dziewczyny nie to ze sie ciesze,ale mnie tez boli podczas badanka:-)
dobrze ze z Wami oki
u mnie tez oki,szyjka trzyma,slyszalam tetno dzidziorka,jak bede zmeczona pracą to ma przyjsc po zwolnienie,tylko nie dostalam skierowania na glukoze no i chyba bede musiala sie upomniec lub dopisac se na skierowanku
dobrze ze z Wami oki
u mnie tez oki,szyjka trzyma,slyszalam tetno dzidziorka,jak bede zmeczona pracą to ma przyjsc po zwolnienie,tylko nie dostalam skierowania na glukoze no i chyba bede musiala sie upomniec lub dopisac se na skierowanku
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny mnie też boli podczas badania, ostatnio to aż jęknęłam z bólu, całe szczęście ze trwa to tylko chwilę i po krzyku, a w poniedziałek następna wizyta ufff.
reklama
Podziel się: