reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Może masz rację Esia, pewnie znowu mnie pamięć zawiodła, to w każdym razie odradzam batoniki z alkoholem hi hi :-).
no wiec polazlam dzis do mojej ginki i sie okazalo że cukrzycy nie mam uff, ale różowo z tym cukrem tez nie jest i mam 2 x w tyg godzinke po śniadaniu latac na badania poziomu glukozy. Do tego uważać na slodycze, dobrze że az tak mnie nie świeżbi
Poza tym zatwierdziła decyzje szpitanego gina o nospie i zmniejszyla mi aspargin. Nastepne widzenie z synusiem dopiero w maju
Poza tym zatwierdziła decyzje szpitanego gina o nospie i zmniejszyla mi aspargin. Nastepne widzenie z synusiem dopiero w maju
Blanes witam po raz pierwszy w zmienionym stanie cywilnymDD i ponownie gratuluje , tym razem"osobiście" bo chyba tam siedzisz przed kompem teraz?
Esia dostalam nospe po panice na syndrom "źle włożonego tampona" i biore sobie 3x1, Czuję sie dobrze i nie czuję ucisku ciężaru Eryka na szyjkę, no może okazjonalnie, wiec raczej działa
Esia dostalam nospe po panice na syndrom "źle włożonego tampona" i biore sobie 3x1, Czuję sie dobrze i nie czuję ucisku ciężaru Eryka na szyjkę, no może okazjonalnie, wiec raczej działa
Blanes witam po raz pierwszy w zmienionym stanie cywilnymDD i ponownie gratuluje , tym razem"osobiście" bo chyba tam siedzisz przed kompem teraz?
Ano siedzem :-), dziękuję za gratulacje.
reklama
Podziel się: