reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
No przy kamerze nie, chyba że wcześniej coś łyknęła .a ta pani na pewno zjadła samego pawełka bez popitki? ;-)
A ja już po badaniu glukozy. Łącznie miałam zleconych aż 7 badań, więc dobrze że już po, ale bez tej cytryny to bym chyba nie dała rady. I tak mi się po wypiciu trochę niedobrze zrobiło i rozbolała mnie głowa. Na szczęście szybko przeszło. Tylko mam nadzieję że badanie wyjdzie dobrze, bo jakbym miała to powtórzyć to uffff. Tym bardziej, że ja mam "dziedziczny brak żył" i niestety wszystkie pielęgniarki nade mną płaczą że nie wiedzą gdzie mnie kłuć.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Powodzenia Dzagud. Trzymam kciuki. Na pewno okaże się, że już wszystko ok i możesz sobie pozwolić na małe szaleństwo słodyczowe
E
efilo
Gość
Dzagud - trzymam kciuki.
A ja odkryłam przy okazji glukozy syndrom braku żyły w swojej lewej ręce. Nie chciałam dwa razy mieć tej samej kłutej, więc nadstawilam drugą. A tu się okazało że w lewej echo. Babka się uparła i wkłuła się na czuja. Byłam przerażona
A ja odkryłam przy okazji glukozy syndrom braku żyły w swojej lewej ręce. Nie chciałam dwa razy mieć tej samej kłutej, więc nadstawilam drugą. A tu się okazało że w lewej echo. Babka się uparła i wkłuła się na czuja. Byłam przerażona
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dzagud trzymam kciuki
ja do gina ide jutro,wiec pewnie i na glukoze dostane skierowanko,fuj
ja do gina ide jutro,wiec pewnie i na glukoze dostane skierowanko,fuj
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esia do wszystkich wyrobów czekoladowych i nie tylko dodają spirytus, a eksperyment pokazywali akurat na "pawełku" i tak mi się skojarzyło.
reklama
Dzagud to niezle ci tej krwi upuscili... wampiry jedne;-)
dorotko ja tez jutro do gina, ale tak śmiesznie bo nie kazala sie umawiac tylko przyjsc a ja nienawidze sie wpychać wiecie niby żeby tylko wynik poznać, ni ewiem... jakoś to przeżyję ale zadowolona nie będę. Mam nadzieje że chociaz ten cukier będzie oki:-(
dorotko ja tez jutro do gina, ale tak śmiesznie bo nie kazala sie umawiac tylko przyjsc a ja nienawidze sie wpychać wiecie niby żeby tylko wynik poznać, ni ewiem... jakoś to przeżyję ale zadowolona nie będę. Mam nadzieje że chociaz ten cukier będzie oki:-(
Podziel się: