reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

Aneczka a może Małego daj do jakiejś ciotki albo babci a Ty sama leż plackiem, do Lekarza zadzwon i powiedz ze tego leku nie ma i zeby wypisał Ci zastępczy!

Trzymaj sie!
Aga, fenoterol działa cuda, sama funkcjonuje od 2,5miesiąca na nim i naprawdę mi pomaga jak czuje solne spięcia czy skurcze! a zwolnić nie umiem,

reklama
Agusia i Aneczka trzymajcie sie
Aneczka jeszcze z dwa trygodnie polez kochana bede trzymac za ciebie kciuki ze to tylko falszywy alarm i Julcia poczeka jeszcze

Agusia, Aneczka, trzymajcie sie! Kazdy kolejny dzien jest mega wazny dla naszych Malenstw, ja mojemu Tomaszkowi juz od 3 tyg. grzecznie tlumacze, ze to jeszcze nie pora, i zeby mi sie nigdzie nie spieszyl :szok::dry: Jak dla mnie jeszcze miesiac i niech sie dzieje wola nieba :-)
trzymam kciuki za wszystkie "szykujace sie", obysmy jak najdluzej byly w dwupaku...

reklama
Do góry