K
karolinka1992
Gość
Dziewczyny a jeśli owulacja wychodzi np 1 to kiedy najlepiej odbyć stosunek rano ? Wieczorem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Beta pojawia się po zagnieżdżeniu.A jeszcze mnie ciekawi bo 11sierpnia miałam okres, 2 września test pokazał 2 kreski, 3dni później trafiłam do szpitala z okropnymi bólami podbrzuszem i skurczami... Wtedy na USG nie było widać nic a beta i testy wskazywały ciążę... Lekarz stwierdził że ten ból był spowodowany właśnie zagnieżdżanie się w macicy. To jest możliwy wynik pozytywny zanim dojdzie do zagniezdzenia?
Nie ma to znaczenia.Dziewczyny a jeśli owulacja wychodzi np 1 to kiedy najlepiej odbyć stosunek rano ? Wieczorem ?
A jeszcze mnie ciekawi bo 11sierpnia miałam okres, 2 września test pokazał 2 kreski, 3dni później trafiłam do szpitala z okropnymi bólami podbrzuszem i skurczami... Wtedy na USG nie było widać nic a beta i testy wskazywały ciążę... Lekarz stwierdził że ten ból był spowodowany właśnie zagnieżdżanie się w macicy. To jest możliwy wynik pozytywny zanim dojdzie do zagniezdzenia?
Tak z tego zagniezdzenia właśnie mam zaraz 6 letniego syna zostałam wypisana ze szpitala z rosnącą beta i brakiem potwierdzenia w USG. Ból brzucha minął po od 5 dniach a na nast wizycie miałam potwierdzenie na USGCzy do tego zagnieżdżenia finalnie doszło?
Generalnie hormon betahcg zaczyna byc produkowany już podczas próby zagnieżdżenia, ale ono samo też trwa natomiast co ma w głowie lekarz, ktory nie mając absolutnie żadnej możliwości potwierdzenia zagnieżdżenia mówi kobiecie, ze odczuwa ona ból bo trwa zagnieżdżenie [emoji2356]
Prawda taka ze nie mając potwierdzenia na USG lekarz nie ma pewności wcale a coś powiedzieć trzeba to powiedział mi już po fakcie bo najpierw podejrzewano ciążę pozamacicznaTak z tego zagniezdzenia właśnie mam zaraz 6 letniego syna zostałam wypisana ze szpitala z rosnącą beta i brakiem potwierdzenia w USG. Ból brzucha minął po od 5 dniach a na nast wizycie miałam potwierdzenie na USG
zagnieżdżeniu
To u mnie chyba się to nie potwierdziłoNie. Beta pojawia się po zagnieżdżeniu.
Nie ma to znaczenia.
Myślę, że trafnie określiłaś to w swoim komentarzu. Coś musiał powiedzieć, to powiedziałTo u mnie chyba się to nie potwierdziło
To u mnie chyba się to nie potwierdziło [emoji23][emoji6]
teraz to ja już nawet nie wiem czemu w tym szpitalu się znalazłam w takim razie i co powodowało ten okropny ból... A znasz może jakie# naukowe dowody żeby potwierdzić Twoja wersję? Chętnie się doucze pozdrawiam i dziękuję za odpowiedziMyślę, że trafnie określiłaś to w swoim komentarzu. Coś musiał powiedzieć, to powiedział